• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Todorić reagovao na saopštenje delegata KSS o Partizanu: Zašto se niko od njih nije potpisao?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dragan Todorić odgovorio je delegatima KSS koji su se oglasili saopštenjem o Partizanu.

 Dragan Todorić odgovorio je delegatima KSS koji su se oglasili saopštenjem o Partizanu Izvor: VM/© MN press, all rights reserved

Delegati skupštine Košarkaškog saveza Srbije oglasili su se povodom reakcija čelnika Partizana na izbor Nebojše Čovića na mjesto predsjednika krovne organizacije srpske košarke. Na to saopštenje reagovao je Dragan Todorić, savjetnik predsjednika crno-bijelih i delegat kluba iz Humske u Skupštini KSS.

"Veoma zanimljivo je ovo saopštenje delegata bez imena, pošto vidim da se niko nije potpisao imenom i prezimenom niti je mene kao delegata ispred KK Partizan konsultovao u vezi sa tekstom. Sve mi se čini da je u pitanju demonstracija samovolje i načina na koji će se u budućnosti funkcionisati. Vjerovatno je po nekima i saopštenje jednoglasno napisano, jer one sa drugačijim stavom niko nije ništa pitao. Da li od ljudi koji na takav način funkcionišu treba da Partizan, njegovi rukovodioci i sportska javnost slušaju lekcije? Možda u nekom paralelnom univerzumu", rekao je Todorić za "Sportal".

Podsjetimo, u saopštenju koje su izdali delegati KSS stoji da da oni smatraju "da su reakcije Ostoje Mijailovića i Zorana Savića nedostojne jednog takvog kluba kao što je Partizan i da su primorani da se oglase javno i da navedeni funkcioneri ne shvataju težinu i delikatnost trenutka u kom se nalazi srpska košarka".

Pogledajte i njihovo saopštenje:

Izvor: KSS

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC