• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve oči navijača Partizana uprte u Karlika Džounsa: Ako pristupimo kako treba, obavićemo posao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Karlik Džons i zamjenik kapitena Brendon Dejvis obratili su se novinarima pred put u Vitoriju na utakmicu prvog kola Evrolige.

 Partizan igra protiv Baskonije u Evroligi Izvor: MONDO/Tijana Jevtić

Partizan se prirpema za prvi meč u Evroligi ove sezone, snage će odmjeriti sa Baskonijom u četvrtak (3. oktobra) od 20.30 časova na gostujućem terenu u Vitoriji. Uoči odlaska u Španiju medijima se najprije obratio trener crno-bijelih Željko Obradović, a potom su reč dobila i dvojica igrača - Karlik Džouns i zamjenik kapitena Brendon Dejvis.

Reprezentativac Južnog Sudana Karlik Džouns tokom karijere igrao je u najjačoj ligi na svijetu, a pored SAD oprobao se i u Kini, ali nije imao priliku da zaigra na "Starom kontinentu". Od novog igrača "parnog valjka" mnogo se očekuje u sezoni pred nama, a o impresijama pred debitantski nastup u Evroligi Džouns je rekao:

"Uzbuđen sam... Radujem se.. Znam da izgleda da ove utakmice znače više, ali mislim da treba da pristupimo sa istim fokusom i mentalitetom, kao da igramo bilo koju drugu utakmicu", ispričao je bek crno-bijelih. 

Pogledajte

01:33
Karlik Džouns pred KK Partizan - Baskonija
Izvor: Mondo/Tijana Jevtić
Izvor: Mondo/Tijana Jevtić

Kao nosioci igre Baskonije slobodno se mogu imenovati Markus Hauard i Čima Moneke. O igračima protivničkog tabora Džouns je rekao: 

"Obojica su dobri igrači, poštujem ih. Ono što oni rade, šut, agresivnost, ali sam fokus je na nama", uz korektan komentar igrač crno-bijelih je odgovor usmjerio ka razgovoru o svojoj ekipi: "Znamo šta treba da radimo i kako da ih čuvamo. Treba da igramo našu igru, dobro nam ide - razigravamo se, igramo timski, dobri smo i u odbrani. Treba da se fokusiramo na te stvari. Poštujem te momke, ali ako pristupimo kako treba, obavićemo posao", zaključio je Karlik Džouns. 

Uzbuđeni zbog početka Evrolige

Medijima se obratio i zamjenik kapitena Partizana Brendon Dejvis koji je u karijeri igrao u španskim klubovima poput Barselone i Valensije i reklo bi se da dobro poznaje protivnika. O novoj sezoni Dejvis je kratko rekao: "Veoma smo uzbuđeni zbog početka Evrolige." 

Centar crno-bijelih potom se dotakao protivnika:

"Baskonija je odličan tim, talentovani su i ofanzivno spretni. Dakle, moramo da budemo sigurni da smo i mi jaki u napadu. Igrao sam protiv njih često u ACB ligi i Evroligi, dobro ih poznajem. Vjerujem da ćemo biti spremni", rekao je zamjenik kapitena. 

Pogledajte

00:50
Brendon Dejvis pred KK Partizan - Baskonija, isti izvor
Izvor: Mondo/Tijana Jevtić
Izvor: Mondo/Tijana Jevtić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC