• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Cibone usred Zagreba psovao hrvatske navijače! Skandal kakav Draženov dom ne pamti

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Cibone Kristofer Tomas psovao navijače svog kluba. Nevjerovatne situacije događaju se na utakmicama posrnulog velikana hrvatske i regionalne košarke.

 Kristofer Tomas psovao navijače Cibone Izvor: MN PRESS

Trener Cibone Kristofer Tomas (43) dobacio je "f*ck you" ("je*ite se") navijačima svog kluba u toku utakmice protiv Krke u Zagrebu.

Prema pisanju "Večernjeg lista", on je na taj način odgovorio članovima udruženja "Mi smo Cibona", koji su ciničnim aplauzom pozdravili njegova dva tajm-auta u osam sekundi završnice prvog dijela meča. Njegova ekipa je u toj sekvenci uspjela da postigne koš, a Amerikanac se pri odlasku u svlačionicu okrenuo ka navijačima i opsovao na engleskom.

Krka je na kraju ostvarila pobjedu, koja je još jedan znak da je situacija u dvostrukom šampionu Evrope i dalje veoma teška, kao i godinama unazad. "Ne smeta njima što je trener njihove ekipe zvao dva minuta odmora u osam sekundi, nego oni nemaju povjerenja u njegovo košarkaško znanje", piše u tekstu autora Dražena Brajdića.

Sve je počelo kada je Amerikanac pompezno najavljivan kao spasilac Cibone, kao stručnjak koji je radio u Toronto Reptorsima, a on je radio u razvojnom timu tog NBA ligaša u "Dži" ligi.

Izvor: MN PRESS

Problem Cibone je i soliranje američkog beka Keta Barbera, skor 2-4 na startu sezone u regionalnoj i domaćoj ligi, kao i očigledna tenzija na liniji trener - navijači.

Dodatna glavobolja za klub u slučaju odlaska trenera Tomasa je i to što je došao "u paketu" sa trojicom igrača, Barberom, Talibom Zanom i Piterom Džokom i sve ih finansira isti investitor. Postavlja se pitanje da li bi u slučaju rastanka sa trenerom otišli i ovi igrači, što bi bio značajan udarac i za sastav tima koga očigledno očekuje još jedna mučna sezona.

Izvor: MN PRESS



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC