• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mama (50) luduje sa Džordanom, a on dobija milione: Skoti će igrati u NBA, ali svi bruje o maminom raskidu!

Autor Dragan Šutvić

Skoti Pipen će imati breme imena slavnog oca, ali i ljubavnih skandala majke u NBA ligi.

 Skoti Pipen junior dobio ugovor u NBA  Izvor: CHRIS GARDNER / Getty images / Profimedia

Konačno je Skoti Pipen junior našao svoje mjesto pod suncem u NBA ligi! Ovaj 23-godišnji plejmejker je sin legendarnog Skotija Pipena, višestrukog NBA šampiona sa Čikago Bulsima, a poslije tri godine na koledžu Vanderbilt nije draftovan. LA Lejkersi su mu dali šansu u nekoliko mečeva, pa ga poslali u razvojnu ligu i djelovalo je da neće uspjeti da se izbori za ugovor u NBA, ali sada je ipak dobio četvorogodišnji ugovor.

On je već neko vrijeme bio na probi u Memfisu i sada je poslije nekoliko mečeva u kojima je prosečno imao 12,9 peona, 4,7 asistencija, 3,2 skoka i 1,7 ukradenih lopti po meču dobio dugoročni ugovor. Biće rezerva problematičnom Dža Morantu, a konkurencija će mu biti i Markus Smart. 

Porodica Pipen je u posljednjje vrijeme ipak u centru pažnje zbog njegove majke Larse. Bivša supruga Skotija Pipena je nakon kratke romanse sa mnogo mlađim NBA košarkašem Majklom Bizlijem bila tema svih američkih tabloida kada se smuvala sa sinom Majkla Džordana! Ovako izgleda Larsa Pipen:

Sada već 50-godišnja zvijezda rijaliti šouova i kreatorka sa "Only Fans" platforme bila je u vezi sa 17 godina mlađim Džordanom. Iako ga zna od malih nogu brujala je Amerika o vezi "Džordanovog sina i dadilje". Sam Majkl Džordan je bio izuzetno protiv te veze, pogotovo kada je čuo da njegov sin Markus planira da se oženi Larsom!

Ipak ona je na kraju ostavila Markusa Džordana poslije skoro godinu dana veze. Obrisala ga je i otpratila sa društvenih mreža, a navodno je problem bio u tome što je Markus htio da se skrasi i dobije djecu, a Larsi to nije padalo na pamet! Pogledajte kako su zajedno izgledali Larsa Pipen i Markus Džordan:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC