• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lisac nagovara Đilasa: Organizuj F4!

Gradonačelnik Beograda i izvršni direktor ABA lige razgovarali su u utorak o mogućnosti da glavni grad Srbije ipak bude domaćin završnog turnira.

  Lisac nagovara Đilasa: Organizuj F4!  Izvor: MONDO

Lisac je u izjavi za MONDO potvrdio susret sa Đilasom, koji je ujedno i predsjednik Košarkaškog saveza Srbije.

"Želja mi je bila da direktno razgovoram sa gospodinom Đilasom i o Fajnal Foru i drugim temama. Zanimalo zašto je problem to ogranizovati u Beogradu. Problem je koliko sam čuo u novcu, koji nije predviđen u budžetu grada. Druga stvar je taj skandal u Kragujevcu koji je pokrenuo priču o bezbjednosti. Međutim ja sam rekao da je prije pet godina je bez ijednog incidenta ogranizovan je turnir u Arenu i vječiti derbi pred 12 hiljada ljudi. Znači, kada se hoće, sve se može.Policija je tada vrhunski organizovala posao i vjerujem da to može biti i sada slučaj.Svima je u interesu da taj turnir bude u Beogradu, jer će najvjerovatnije učestvovati tri srpska tima.Gde da vodimo te klubove, u Skoplje, u Zagreb? Nema smisla."

Lisac kaže da je sada optimista, i da očekuje odluku u narednih sedam dana:

"Vidjećemo šta će biti. Treba da razgovaramo sa predstavnicima države o bezbjednosnom i organizacionom aspektu. Treba nam samo vrhunski rad srpske policije, bez obzira da li je turnir u Beogradu, Nišu ili Kragujevcu".

"Ljudi treba da znaju da će ići tv prenos u 30 država svijeta.To više nije lokalna liga, već ozbiljna košarkaška priča, Beograd bi se ozbiljno promovisao kao metropola. Ja sam optimista", dodao je prvi čovjek ABA lige.

Turnir je 2009.godine organizovan u Areni, a u finalu je Partizan savladao Cibonu. Polufinalni meč Partizana i Zvezde pratilo je oko 12.000 navijača što je do sada najveća ikada jednoj utakmici regionalne lige.

Uskoro ćemo objaviti kompletan intervju Lisca za Mondo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC