• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radenović: Imamo još ciljeva ove sezone

Krilni centri Zvezde, Ivan Radenović i Tadija Dragićević, žale što u revanšu protiv Uniksa nisu uspjeli da odigraju "punih" 40 minuta, kao u Beogradu.

U timu Crvene zvezde Telekom su prošle nedjelje sanjali o bilo kakvoj pobjedi nad Uniksom u Areni. Slavili su sa čak 11 poena razlike, ali ni to nije bila dovoljna zaliha za revanš u Kazanju!

Ruski tim je serijom 17:4 na kraju druge i početku treće četvrtine nadoknadio deficit iz Beograda, a crveno-bijeli do kraja više nijednom nisu imali rezultat koji vodi u finale Evrokupa...

"Željeli smo da pobijedimo, ali te filozofije smo se držali samo u prvom poluvremenu. Ako želiš da savladaš tako jakog protivnika, moraš da igraš 40, a ne samo 20 minuta", rekao je Ivan Radenović za "Sportski žurnal".

Krilni centar, koji je na početku revanš meča obnovio povredu koljena, smatra da je u Evropi ipak napravljen uspjeh i da treba brzo prebaciti fokus na preostale obaveze.

"Pred nama je još dosta mečeva i ciljeva koje moramo da ispunimo ove sezone. Čestitam saigračima na pruženom u Evroligi i Evrokupu, siguran sam da ćemo iz svega ovoga izaći još bolji".

Tadija Dragićević ukazao je na slabiju igru u odbrani kao glavni razlog eliminacije.

"Nismo odigrali odbranu na nivou prve utakmice. Doduše, ovako kvalitetnu ekipu je teško dva puta spustiti na pedesetak poena. Iskusni su, znali su da iskoriste sve naše greške..."

"Žao mi je što se naš evropski put završio u Kazanju".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC