• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bez Katića i Radenovića na FMP

Crveno-bijeli oslabljeni u utakmici 2. kola Superlige Srbije.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom završili su sa Evropom za ovu sezonu i sada je sva pažnja usmjerena na Fajnal for ABA lige.

Formu do završnog turnira regionalne lige (24-27. aprila, Kombank arena) ekipa Dejana Radonjića održavaće kroz Superligu Srbije. Čak tri utakmice domaćeg takmičenja čekaju crveno-bijele u narednih nedelju dana.

Prva je protiv FMP Železnika (subota, 17 časova, hala Pionir), a taj meč zbog povreda će propustiti Raško Katić i Ivan Radenović.

"Nećemo moći da računamo na Katića i Radenovića i iz tog razloga nas očekuje veoma težak posao. Ipak, svi ostali igrači će morati da daju 100 odsto svojih mogućnosti kako bismo nadoknadili njihovo odsustvo i zabilježili pobjedu. Ova utakmica za nas ima veoma veliki značaj, jer pobjedom želimo da vratimo samopuzdanje pred utakmice koje nam predstoje", izjavio je Luka Mitrović za klupski sajt.

Među igračima Crvene zvezde Telekom i FMP-a nema mnogo nepoznanica. Dosta njih je igralo za tim iz Železnika prije dolaska na Mali Kalemegdan, dok je trener "pantera" Milan Gurović bio u stručnom štabu crveno-bijelih, kao i nekoliko igrača koji su ponikli u Zvezdi.

Mitrović, takođe, dobro poznaje subotnjeg rivala.

"Sa većinom igrača se veoma dobro poznajem, jer smo imali prilike da se srećemo po raznim reprezentativnim selekcijama. FMP ima mladu ekipu, željni su dokazivanja i veoma motivisani. Pružali su odlične partije u prvom delu sezone i zasluženo osvojili prvo mjesto u KLS. Naša želja je da od starta nametnemo naš ritam, odnosno da igramo veoma čvrsto u odbrani i uz maksimalno ozbiljan pristup stvorimo što više prilika za postizanje lakih poena, jer nam je upravo to nedostajlo u duelu sa Uniksom u Kazanju", zaključio je krilni centar crveno-bijelih.

Ulaznice za ovaj meč koštaju 250 dinara (tribine), 500 (parter), 1.000 (plava i bijela loža), 1.500 (loža) i 5.000 (mjesta uz teren). U prodaji će se naći od petka na svim prodajnim mjestima Eventima, a moći će da se kupe i na dan utakmice na blagajni "Pionira" od 13 časova do početka utakmice.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC