• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: O čemu priča Elton Braun?

Crveno-beli odgovorili na uvrede svog bivšeg igrača. Podsetili da je isplaćen do poslednjeg dolara.

 ZVEZDA: O čemu priča Elton Braun? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Američki centar Elton Braun ponovo je u nedelju uveče izazvao pažnju domaće sportske javnosti, još jednim obraćanjem navijačima Crvene zvezde na Twitteru.

Sadašnji igrač francuskog kluba Pari Levaloa, koji je nosio dres crveno-belih pretprošle sezone, pozvao je timove da ne pričaju loše o svojim bivšim igračima i s tim u vezi posebno akcentovao Crvenu zvezdu.


Takođe, u istom obraćanju, rekao je da postoje i klubovi koji se ljute kada ih igrači pitaju za novac.

Sa Malog Kalemegdana je u ponedeljak ujutro odgovoreno Braunu, uz poruku da je potpuno isplaćen.

"Pre svega, Elton Braun je u potpunosti isplaćen za vreme koje je proveo u Crvenoj zvezdi. Do poslednjeg dolara", objašnjeno je, kao i to da nije tačno da mu klub duguje bilo šta.

"Ipak, ono što je činjenica je da se Elton Braun vrlo neprofesionalno ponašao dok je bio član KK Crvena zvezde Telekom. Pre svega Braun je odbio da trenira, a potom i da putuje sa ekipom u Rusiju na duel sa Uniksom u Last 16 fazi Evrokupa. Zbog vrlo nekorektnog odnosa prema timu, Braun je bio i odstranjen iz ekipe na neko vreme"

"Međutim, pružena mu je druga šansa, ali Braun se ni na koji način nije potrudio da opravda novac za koji je doveden u klub pa je sa njim raskinut ugovor. I onda, kao i sada, Braun je više pričao preko društvenih mreža nego na terenu gde je trebalo da opravda uložena sredstva", takođe je saopšteno.

Crvena zvezda Telekom je ocenila da je potez američkog košarkaša nekorektan i poprilično nerazumljiv, jer prema njemu ne postoje nikakva dugovanja beogradskog kluba.

"U maniru KK Crvena zvezda Telekom nije da na ovakav način polemiše sa bivšim igračima i zato to više nećemo činiti bez obzira na to da li će se Elton Braun ponovo oglašavati preko društvenih mreža i pominjati KK Crvena zvezda Telekom u bilo kom kontekstu. Jednostavno, na ovu priču stavljamo tačku kao što je isplatom do poslednjeg dolara stavljena tačka i na njegov ugovor u Crvenoj zvezdi", podvučeno je.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC