• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brkić se vraća u Igokeu?

Autor mondo.ba

Dosadašnji košarkaš kragujevačkog Radničkog Marko Brkić mogao bi da pojača Igokeu, klub u kojem je već nastupao u dva navrata, u sezoni 2006/07, te od 2011. do 2013. godine.

 Brkić se vraća u Igokeu? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Marko Brkić, 206 centimetara visoki krilni centar, koji je prošle sezone nosio dres Radničkog iz Kragujevca, mogao bi da se vrati u redove Igokee, gdje je već nastupao u dva navrata (sezona 2006/2007, te od 2011. do 2013. godine).

"Još ne mogu ništa reći o ishodu pregovora jer zasad ništa u vezi sa ovim transferom nije konačno. I dalje postoje neki detalji koji nisu usaglašeni, tako da ne znam kakav će biti ishod pregovora", rekao je Brkić za "EuroBlic" i dodao da pregovore sa Aleksandrovčanima obavlja njegov menadžer.

Brkić je tokom prethodne sezone u dresu Kragujevčana u ABA ligi prosječno bilježio 8.7 poena.

Takođe, Aleksandrovčani u svojim redovima žele da vide Džonatana Džonsa i Roberta Rikića, košarkaše koji su prošle sezone nosili dres Širokog.

Džons igra na poziciji "jedinice", dok je Rikić centar. Njih dvojica definitivno će napustiti "Pecaru", ali još nije poznato gdje će nastaviti karijeru.

Za sada, jedini košarkaš kojeg je Igokea angažovala u ovom prelaznom roku je Mladen Jeremić.

Aleksandrovčani su bili zainteresovani i za Nebojšu Joksimovića, svog nekadašnjeg igrača, koji je prošle sezone nosio dres Olimpije, ali se on ipak odlučio da potpiše ugovor sa Krkom iz Novog Mesta.

Takođe, od povratka Miloša Komatine nema ništa, jer je Uprava Igokee u dogovoru sa trenerom Vladom Jovanovićem odlučila da ne nastavi pregovore sa ovim igračem.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC