• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Zlovariću trogodišnji ugovor

Autor mondo.ba

Nekadašnji student univerziteta Džordžija i Čatanuga iz Tenesija Dražen Zlovarić, 207 centimetara visoki košarkaš, potpisao je trogodišnji ugovor sa šampionom Bosne i Hercegovine.

Košarkaški klub Igokea u predstojećoj sezoni biće jači za Dražena Zlovarića, 24-godišnjeg košarkaša rodom iz Kneževa, koji je prošlu sezonu nosio dres bečkog Ceptera. Prosječno je bilježio 8,2 poena uz 4,6 skokova po utakmici.

Zlovarić (207 cm) je studirao psihologiju na univerzitetima Džordžija i Čatanuga iz Tenesija, prošle godine bio je i na probi u beogradskom Partizanu, ali nije uspio da dogovori saradnju sa višestrukim srpskim šampionom.

Po dolasku u Igokeu, košarkaš koji može da igra na poziciji "trojke" i "četvorke" nije krio oduševljenje uslovima u redovima aktuelnog šampiona BiH.

"Ovakve uslove jos nisam vidio nigdje u Evropi. Mogu ih uporediti sa uslovima koje sam imao u Americi, gdje vlada izuzetna disciplina i posvećenost košarci. Tako je i ovdje i smatram da je ovo prava sredina da za tri godine napredujem kao igrač. Treneri i medicinsko osoblje su izuzetni profesionalci i na usluzi su igračima bukvalno u bilo koje vrijeme. Imam još jedan motiv za dolazak na ove prostore jer je moja porodica iz Kneževa i na početku rata smo se preselili u Srbiju. Sada se vraćam u svoj zavičaj, nakon Amerike i siguran sam da je ovo pravi potez", rekao je Zlovarić za klupski sajt.

Jednu od najboljih utakmica u karijeri, gdje je upisao 15 poena i 10 skokova,  odigrao je protiv univerziteta Kentaki, sjajne generacije koju je predvodio skorašnji prvi pik Entoni Dejvis.

...
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC