• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Jovanovićev posao siguran

Autor mondo.ba

Bez obzira na tri startna poraza u ABA ligi, trener Igokee Vlada Jovanović ima podršku rukovodstva da nastavi sa radom u narednom periodu.

 IGOKEA: Jovanovićev posao siguran Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Predsjednik aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine Boris Spasojević naglasio je da se igra njegovog tima popravlja iz meča u meč i da treba imati strpljenja jer je riječ o ekipi koja se skoro u potpunosti razlikuje od prošlosezonske.

"Niko od članova Upravnog odbora nije tražio smjenu Jovanovića, niti ju je on nudio i sve ostaje po starom. Vidljivo je da ekipa igra sve bolje, a poraz u Mađarskoj je plod nesrećne situacije. Bili smo u egalu i onda napravili dvije ‘dječije’ gluposti, a zatim primili koš sa skoro pola terena koji se prima jednom u nekoliko sezona. Malo je nedostajalo da dođemo do pobjede, što bi drastično popravilo situaciju", izjavio je Spasojević za "Glas Srpske".

U prvom kolu Igokea je doživjela poraz u Zadru, zatim je Budućnost bila bolja u Laktašima, da bi Solnok slavio na svom terenu u trećem kolu trojkom Davida Vojvode u posljednjoj sekundi. U idućem kolu Aleksandrovčanima na noge dolazi najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dijela takmičenja, ekipa Krke, koja ne zna za poraz.

"Iako nam dolazi neporažena Krka, vjerujem da su naši igrači u stanju da ostvare prvu pobjedu ove sezone. Poslije te utakmice vidjećemo hoće li biti nekih rezova u timu. Poznato je da Nikola Dragović ima ugovor na jedan mjesec i poslije toga ćemo vidjeti šta nam je činiti. Možda se pojačamo na pojedinim pozicijama, ali o tom potom".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC