• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blažić: Neka nama ovako bude u Atini

Autor mondo.rs

Košarkaši Olimpijakosa osećali su se u Kombank areni kao kod kuće. Slovenac se nada da će Grci uzvratiti crveno-belima domaćinstvo istom merom.

 Blažić: Neka nama ovako bude u Atini Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Košarkaši Olimpijakosa dočekani su ovacijama, a ispraćeni dugim aplauzom iz Kombank arene u petak uveče.

Navijači Crvene zvezde Telekom i nekoliko stotina njihovih pristalica iz Atine aplaudirali su im praktično tokom cele utakmice. Zvižduke su dobili u finišu, kada je publika pokušala da im poremeti napade i spreči ih da pobede.

Međutim, grčki vicešampion je slavio i sačuvao perfektan evroligaški skor.

"Navikli su oni na ovakvu atmosferu u Grčkoj, nije ovo ništa novo za njih. Možda su se osećali domaće ovde, prijatno. Ajde da bude isto kad mi dođemo tamo kod njih", rekao je Jaka Blažić posle utakmice.

Na gostovanju pred prijateljskom publikom, Spanulis i saigrači stekli su pristojno vođstvo u prvom poluvremenu i uspešno ga branili i odbranili do kraja. Doduše, u finišu im je prednost svedena na dva poena, ali su je ipak sačuvali.

"Jednostavno, nismo bili pravi od početka. Olimpijakos je tada napravio razliku i do pred kraj je rutinski čuvao. Na kraju smo došli na dva poena, pošto smo igrali malo agresivnije u odbrani, u napadu pogađali, ali smo izgubili. Svejedno, znali smo sve, dobro smo se spremili, ali danas nismo pobedili", dodao je Slovenac.

Posle četiri kola, Zvezda ima polovičan skor i nema dileme da je čeka žestoka borba za plasman u Top 16.

"Mislim da nismo odigrali kako moramo od samog početka, na kraju je bilo malo bolje, ali to nije to. Moramo dalje, da se oporavimo za sledeću utakmicu", dodao je Blažič.

U poslednjem minutu, pokušao je i da pogodi važnu trojku, uz kontakt sa protivnikom. Smatra da je bio fauliran u toj situaciji.

"Sigurno je bio faul na kraju. Ja sam šutnuo, on je skočio i pao na mene. Sa druge strane, ne znam, Petvej šutira normalno, malo ga je taknuo Kalinić i on dobije tri slobodna bacanja i poene. Sad, oni su Olimpijakos, mi smo Zvezda i moramo to da istrpimo"-

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC