• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea na Olimpiju sa trenerom Jovanovićem

Autor mondo.ba

Trener Igokee Vlada jovanović vratio se na klupu Igokee poslije odsustva zbog porodičnih problema i vodiće Aleksandrovčane na meču protiv Olimpije.

 Igokea na Olimpiju sa trenerom Jovanovićem Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Košarkaši Olimpije i Igokee otvoriće osmo kolo ABA lige duelom u Ljubljani koji je na rasporedu u petak od 20.30 časova.

U dosadašnjem toku prvenstva Aleksandrovčani su upisali dve pobjede i pet poraza, dok Olimpija ima duplo više trijumfa i tri poraza.

Aleksandrovčani su međutim dugo vremena bili bez trenera Vlade Jovanovića, koji je bio odsutan, ali se sada vratio i vodiće tim na meču u Ljubljani.

"Mi ne možemo da prijetimo Olimpiji, pokušaćemo da odigramo kvalitetnu utakmicu koliko nam to trenutna forma ali i zdravstveni bilten dozvoljava. Moramo se spremati za naredne utakmice i pokušaćemo prije svega u domaćim mečevima da budemo pravi. Protiv Olimpije jednostavno moramo da budemo fokusirani tokom cijelog meča, da ne dozvolimo da nas od samog početka uvedu u svoj ritam. Uz kontrolu skoka, i sprečavanjem šuta za tri poena mislim da možemo ući u egal utakmicu a u takvoj utakmici iznenađene je uvijek moguće iako je Olimpija favorit", rekao je Jovanović.

Trener Igokee dobro poznaje ekipu Olimpije u kojoj je, kaže, uz pleja Marinovića najjače oružje centarska linija koju čine Mirza Begić i Alen Omić.

"U Evrokupu dobro guraju i sigurno su blizu nekog drugog kruga dok su u ABA ligi kiksali jedino protiv Metalca na domaćem terenu. Ove sezone, bez obzira na najave da neće imati respektabilan tim, ipak su napravili dobar sastav, prije svega mislim na dovođenje Marka Marinovića iz Radničkog koji je imao potpisan ugovor za Levskim ali je na kraju odustao zbog finansijskih problema u bugarskom klubu. Sa tako iskunim plejmejkerom koji je već igrao ABA ligu i koji je odličan asistent i poenter Olimpija je mnogo dobila na kvalitetu, a drugi igrač kojeg bi izdvojio svakako je Begić koji je u otvorenom ugovoru. Donio je preko potreban kvalitet ispod koša, a zajedno sa Omićem čini možda i najviši centarski par u ligi. Igraju jako dobro, raznovrsno, pod dirigentskom palicom Aleša Pipana. Kući su dobro raspoloženi, igraju agresivno, igra im se bazira na šutu za tri poena, preko Salina i Prepelića ali preko Omića i Begića dobijaju dubinu i iz te dubine proizilazi dosta mogućnosti za spoljni šut", istakao je Jovanović.

Ljubitelji košarke ovaj duel moći će gledati u TV snimku koji je na programu u petak od 23.25.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC