• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pipan: Igokea je jaka

Autor mondo.ba

Trener ljubljanske Union Olimpije Aleš Pipan nije štedio komplimente na račun Igokee iz Aleksandrovca, ali je najavio da njegov tim želi pobjedu u osmom kolu ABA lige.

Ljubljančani će u petak biti domaćini šampionu Bosne i Hercegovine u prvoj utakmici osmog kola regionalnog takmičenja.

U najavi meča strateg "zmajčeka" Aleš Pipan pohvalno je govorio o ekipi koju će poslije dužeg odsustva zbog privatnih problema ponovo predvoditi trener Vladimir Jovanović.

"Od svojih košarkaša u petak očekujem maksimum. Svjesni smo važnosti utakmice sa Igokeom i s nestrpljenjem očekujemo njen početak. Aleksandrovčani imaju iskusan i kvalitetan tim, koji izuzetno poštujem. Kazniće svaku našu grešku i da bi uspjeli da zabilježimo pobjedu moramo biti agresivni u odbrani i u napadu", rekao je Pipan.

Košarkaš Union Olimpije Blaž Mahkovič složio se s trenerom Pipanom da je pred njima izuzetno važna utakmica protiv kvalitetnog rivala.

"Regionalna ABA liga nam mnogo znači i želimo novu pobjedu u 'Stožicama'. Učinićemo sve što bude u našoj moći da upišemo novi trijumf", dodao je Mahkovič.

Susret između Olimpije i Igokee igra se u petak od 20.30 časova, a na tabeli ABA lige, Ljubljančani su na petom mjestu sa skorom od četiri pobjede i tri poraza, dok su "igosi" deseti sa omjerom od dva trijumfa i pet neuspjeha.



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC