• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Motivisano i oprezno na MZT

Autor mondo.ba

Igokea u subotu u 21 čas dočekuje skopski MZT u devetom kolu ABA lige, a oba trenera žele da prekinu seriju neuspjeha.

Šampioni Bosne i Hercegovine i Makedonije su u prethodnim mečevima upisali poraze - "igosi" u Ljubljani od Olimpije, a MZT na svom parketu od valjevskog Metalca i imaju identičan omjer pobjeda i poraza u regionalnom takmičenju - (2/6).

Trener Aleksandrovčana Vladimir Jovanović ima mnogo kadrovskih problema, ali je optimista pred duel sa Makedoncima.

"Mi imamo svoje probleme, poslije nesrećne utakmice i poraza protiv Olimpije, doživjeli smo taj peh da je Marko Čakarević slomio kost šake i jedan duži period će odsustvovati sa terena. Osim njega imamo dosta problema sa povredama ostalih igrača, između ostalog povreda zadnje lože Mladena Jeremića, gripozno stanje Džonatana Džonsa, upala Ahilove tetive kod Đorđa Drenovca... Međutim, svi oni bi trebalo da se nađu u sastavu", rekao je Jovanović.

Prema njegovim riječima, novi košarkaš prvaka BiH Stefan Živanović je igrač kojeg dobro poznaje, zbog čega je siguran da će se dobro uklopiti u tim.

"Iako je Živanović stigao prošle sedmice, vjerujem da će se dobro uklopiti. Moramo u meč ući pozitivni, sa velikom motivacijom i željom da pobijedimo".

Svjestan je naravno Jovanović i da ostujući košarkaši imaju slične ambicije u Laktašima.

"Ekipa MZT-a je od početka prvenstva doživjela dosta promjena, imaju trećeg trenera na klupi (Boban Mitev, prim.aut) od samog početka, promijenili su igrački kadar, doveli su dva nova igrača Damjana Stojanoskog i Seada Šehovića koji se nisu još uvijek uklopili ali sam siguran da će oni dati veliki doprinos. Oni imaju jak sastav, žele pobjedu sigurno isto kao i mi i zbog toga moramo biti oprezni", zaključio je Jovanović.

Njegov kolega na klupi MZT-a Boban Mitev je u najavi meča naglasio da njegov tim zanima isključivo pobjeda nad Igokeom iako "šampioni BiH imaju skuplji tim od njegovog".

"Mi dolazimo samouvjereni u Laktaše s željom da pokažemo kvalitet. Jedino nas zanima pobjeda", podvukao je makedonski trener.

Meč između Igokee i MZT-a igra se u subotu u dvorani u Laktašima s početkom u 21 sat.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC