• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Protiv Zvezde vidjećemo "gdje smo"

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee u ponedeljak će od 21 čas, gostovati kod Crvene zvezde u utakmici 12. kola regionalne ABA lige. Zvezda je apsolutni favorit s obzirom da je jedini neporaženi tim.

Trener Igokee Željko Lukajić ulogu apsolutnog favorita prepustio je protivniku i dodao da će njegov tim igrati bez pritiska.

"Nas su već svi otpisali jer je Crvena zvezda tim koji nema poraza, sa izuzetnim raspoloženjem i formom. Istina je da su oni imaju utakmicu protiv Olimpijakosa tri dana pred ovaj meč, međutim oni su sigurno favoriti. Mi imamo neke svoje zahtjeve, radimo naporno na treninzima i pokušavamo da našu igru dovedemo na zadovoljavajući nivo i sigurno možemo mnogo da naučimo iz ove utakmice. U Beograd idemo da se nadigravamo, da provjerimo do kojeg smo nivoa doveli elemente koje smo trenirali, a šta će se događati na utakmici, vidjećemo. Zvezda ima kvalitetne pojedince ali njihova snaga jeste timska odbrana i napad u kojem svi igrači šutiraju. Igraju brzo, imaju dobru tranziciju, jednostavno ne možete nikog ostaviti i rizikovati šuti i u svakom slučaju će biti izuzetno teška utakmica", rekao je Lukajić, a prenio zvanični sajt šampiona Bosne i Hercegovine.

Košarkaš Igokee Đorđe Drenovac je istakao da je meč protiv Zvezde prava prilika da se provjeri kakva je trenutna forma ekipe, nakon dvije sedmice rada sa trenerom Lukajićem.

"Test za nas protiv najjače ekipe u ABA ligi i sigurno da ćemo vidjeti gdje smo trenutno. Pokušaćemo pružiti otpor koliko je to moguće. Zvezda ima svojih slabih tačaka ali neuporedivo više ima dobrih strana. Imaju jednog od najjačih plejmejkera u ligi Markusa Vilijamsa, koji odlično sarađuje sa jednim od najdominatnijih centara Bobanom Marjanovićem i to im je neka osovina oko koje se igra vrti. Biće nam jako teško ali i mi imamo neke svoje kvalitete i sigurno ćemo pokušati da ih iskoristimo", rekao je Drenovac.

Utakmica između Zvezde i Igokee igra se u ponedjeljak u Beogradu. Tim Dejana Radonjića je lider Jadrana sa skorom od 11-0, dok su "igosi" pretposljednji sa tri pobjede i osam poraza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC