• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukajić: Glavni problem Igokee je napad

Autor mondo.ba

Trener Igokee Željko Lukajić priznao je da je Budućnost zasluženo slavila rezultatom 87:72 (26:9, 20:25, 20:18, 21:20) u meču 15. kola ABA lige u u Podgorici.

 Lukajić: Glavni problem Igokee je napad Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Već poslije prve četvrtine koju su "đetići" ubjedljivo riješili u svoju korist (26:9) bilo je jasno da šampion Bosne i Hercegovine nema šta da traži u dvorani "Morača".

"Znali smo prije utakmice da je Budućnost favorit, bez obzira na problem koji su imali sa Omarom Kukom. Imaju dobar tim, širok roster i bilo koji igrač da uđe, to se na terenu ne osjeti. Budućnost je jedna od favorita da se nađe u finalu i mislim da ima velike šanse za to", rekao je Lukajić nakon utakmice o crnogorskom timu.

Potom je analizirao sam meč u Podgorici.

"Što se samog meča tiče, znali smo šta nas čeka. Pokušali smo da igramo brzo i da zatvaramo reket, što smo slabo radili u prve dvije četvrtine. Znamo koji su naši dometi, koji su naši ciljevi i sada nam je prevashodni problem da riješimo igru u napadu. Igramo ‘pik en rol’, pa ako se završi, bez ikakvih kretnji. Nama je sada cilj da konsolidujemo klub, tim i da se pripremimo za šampionat Bosne i Hercegovine, koji je jako važan za nas, kako bi i naredne sezone igrali ABA ligu", naglasio je strateg "igosa".

Igokea naredni meč 16. kola igra 3. januara naredne godine u Laktašima protiv mađarskog Solnoka, dok će Podgoričani gostovati u Skoplju kod MZT-a.

Aleksandrovčani imaju skor od pet pobjeda i 10 poraza i nalaze se na 10. mjestu, a Budućnost je drugoplasirana sa tri neuspjeha i 12 trijumfa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC