• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukajić: Bila bi bruka da nismo osvojili Kup RS!

Autor mondo.ba

Trener Igokee Željko Lukajić nije bio previše zadovoljan izdanjem svog tima uprkos desetom osvojenom Kupu Republike Srpske čime su "igosi" preskočili banjalučki Borac po broju osvojenih pehara.

 Lukajić: Bila bi bruka da nismo osvojili Kup RS! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Aleksandrovčani su u srijedu predveče u finalu nadigrali Građanski iz Bijeljine sa 83:69 i šesti put uzastopno, a ukupno deseti u istoriji, podigli pehar namijenjen pobjedniku Kupa RS.

Time su prestigli dosadašnjeg rekordera po broju osvojenih trofeja - Borac iz Banjaluke i to je jedina dobra stvar koju je u izjavi za Radio-televiziju Republike Srpske nakon finala apostrofirao trener šampiona Bosne i Hercegovine.

"Zadovoljan sam jedino što smo osvojili trofej i prestigli Borac. Taj pehar da nismo osvojili bilo bi bruka! A nisam zadovoljan igrom, mnogo toga 'kašlje' u fazi odbrane i napada. Ne možemo samo da igramo sa željom a bez razmišljanja. Imali smo preveliki broj grešaka, 'spavanja' i nepotrebnih prekršaja. Ako ovako nastavimo biće jako teško da ispunimo cilj koji smo postavili pred sebe", rekao je Lukajić poslije meča uz naravno čestitke rivalu iz Bijeljine na prikazanoj igri i uz želju da nastave s daljim uspješnim radom.

Branko Jorović, koji je prvi put podigao trofej Kupa RS kao kapiten "igosa", čestitao je svojim saigračima na pobjedi i osvojenom trofeju, ali i rivalu kojem je poželio da ostvari cilj ove sezone u BiH, a to je plasman u "Ligu 6".

"Utakmica je bila dopadljiva, tačno je da je bilo uspona i padova u našoj igri, ali možemo biti zadovoljni jer je trofej u našim vitrinama", rekao je Jorović.

Na drugoj strani u taboru iz Bijeljine iako su doživjeli poraz nije bilo previše razloga za nezadovoljstvo posebno jer su debitovali u finalu ovog takmičenja.

"Odigrali smo dobro i pružili solidan otpor favorizovanoj ekipi Igokee. Nastavljamo s mečevima u šampionatu BiH. Na početku sezone naš cilj bio je opstanak a sad kad smo shvatili da možemo igrati s ekipama kao što je Igokea, apetiti su nam porasli i želimo plasman u 'Ligu 6'", rekao je košarkaš Građanskog Nebojša Erkić, koji je bio najefikasniji akter finala sa 21 poenom.

Njegov trener iz Bijeljine Sabahudin Bašović najprije je čestitao Aleksandrovčanima na zasluženoj pobjedi i osvojenom peharu.

"Nama nedostaje treninga, a igrali smo puno utakmica u posljednje vrijeme, pa su oscilacije normalna stvar. Sada mom timu predstoji da što više radimo i pokušamo da opravdamo epitet najprijatnijeg iznenađenja koji smo dobili plasmanom u finale", naglasio je šef struke trenutno četvrtoplasiranog tima prvenstva BiH sa skorom od sedam pobjeda i šest poraza.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC