• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukajić: Nećemo juriti razliku

Autor mondo.ba

Trener Igokee Željko Lukajić svjestan da je njegova ekipa pod imperativom pobjede protiv Širokog.

Trener Igokee Željko Lukajić ističe da je pred igračima imperativ pobjede, ali da ih ne opterećuje sa razlikom koju moraju da ostvare. Ukoliko Igokea želi prvu poziciju pred plej off mora savladati Široki sa minimum sedam poena razlike.

 "Mi ne razmišljamo o razlici od šest poena, ali svakako na teren izlazimo sa jasnim ciljem da pobijedimo. Najbitnije je da uđemo u utakmicu maksimalno angažovano, sa energijom, sa odbranom i sa popravljenim greškama koje smo pravili u Širokom i da kroz igru dolazimo do rezultata. Ako odmah iz tunela krenemo razmišljati o tih šest poena neće biti dobro", rekao je Lukajić i dodao kako cijeni protivnika.

"Znamo da je Široki dosta kvalitetan, predvodi ih Novačić koji je iskočio sigurno u poslednje vrijeme. Imaju odličnu vanjsku poziciju sa Katićem kao prvim plejom, Mimicom koji ima veliko iskustvo, Bošnjakom koji je imao odličnu sezonu u Zadru tu je i Naletilić koji igra izuzetno dobro tako da je to zaista jedan respektabilan tim koji će sigurno u ovu utakmicu ući sa svojim ambicijama, međutim, mi igramo pred svojom publikom i ne smijemo dozvoliti nikakvo iznenađenje" , rekao je Lukajić.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ako

Vi ako ne možete sa 10 puta skupljim timom uzeti taj jadni Široki sa 30 razlike, zaključajte seljački laktaški projekat i raziđite se al nemojte više uludo arčiti narodne pare

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC