• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski tornjevi u Detroitu (FOTO)

Autor mondo.ba

Centar San Antonija Boban Marjanović bio je domaćin najboljem srpskom automobilisti Dušanu Borkoviću na utakmici NBA Lige.

Kao tornjevi!

Dvojica Srba, koji zajedno imaju više od četiri metra, družili su se na utakmici NBA lige Detroit - San Antonio (99:109).

Centar San Antonija Boban Marjanović bio je domaćin najboljem srpskom automobilisti Dušanu Borkoviću, inače dugogodišnjem prijatelju. Borković je iskoristio boravak u Čikagu, gde se priprema za novu sezonu, da ode do Detroita i pogleda svoj prvi NBA meč.

Naravno, dobio je karte za prvi red, do parketa, odakle je uživao u potezima zvezda igre pod obručima.

"Zanimljivo je da sam toliko puta bio u Americi, obožavam košarku i da nikada nisam otišao na neku utakmicu NBA lige. Ali ovo je zaista bila prilika koja je se ne propušta. Bobi je moj dragi prijatelj i znam koliko ga vole navijači Sparsa. Želeo sam da osetim deo te atmosfera i mogu vam reći da je ovo potpuno neverovatno. Bobi je sjajan saigrač, vidi se koliko ga vole i poštuju. Impresioniran sam njegovom igrom. Čim je ušao u igru, Sparsi su se razigrali. Hvala Bobiju za ovo nezaboravno veče i hvala mu naravno za sportsku podršku koju sam uvek od njega dobijao. Izuzetno sam ponosan na njega i siguran sam da će uz Grega Popovića i Tima Dankana da napreduje mnogo u narednom periodu", rekao je Borković.

Borković je visok 207 centimetara, samo 15-ak manje od diva pod obručima, Bobija Marjanovića, pa su se šalili i na tu temu.

"Ima neko viši i od mene", duhovito je prokomentarisao Duca.



Dušan Borković, inače, trenutno boravi u Americi gde se priprema za svoju debitantsku TCR sezonu koja počinje 3. aprila u Bahreinu. Srpski as voziće novog Seat Leon uz podršku mađarskog B3 racing tima.

Dvostrukog evropskog šampiona do novembra očekuju 24 trke na 12 trkačkih vikenda, a u februaru počinju testovi pred početak sezone.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC