• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Twitter i Instagram uništili draft koledž zvezdi

Autor mondo.rs

Za nekoliko minuta "skliznuo" je za oko deset mesta na draftu i ostao bez isto toliko miliona dolara.

Leremiju Tansilu (22) mnogi su predviđali prvo mesto na ovogodišnjem NFL draftu, bogat ugovor i sjajnu odskočnu dasku za početak karijere profesionalca.

A, onda je, sa ostalim rukijima, prošle noći ušao u "Zelenu sobu" i njegov košmar je počeo.

Kao na filmu, mladom Tansilu smenjivale su se crne slike pred očima. Ruke su mu bile vezane dok je posmatrao kako ga timovi namerno zaobilaze, kako ostaje bez bar 10 miliona dolara i kako ga Majami bira tek sa 13. pozicije.

Sve je počelo tek nekoliko minuta pre drafta.

Najlepše veče u životu koledž zvezde krenulo je po zlu neposredno pre oglašavanja klubova, jer je u tim momentima na njegovom ličnom Twitter profilu "okačen" video snimak na kojem se vidi kako, sa gas maskom na licu, nešto puši koristeći "bong".

Na kraju snimka čak i skida gas masku, da potvrdi da je on.

..
Izvor: YouTube

Reagovao je brzo, skinuo snimak sa društvene mreže, ali je klip dotad uveliko bio okačen na YouTube.

"Twitter nalog mog klijenta je hakovan, ali on jeste na snimku", nije imao kud igračev agent, čije je reči potvrdio i Talson lično:

"Čoveče, to je bila greška. Dogodilo se pre nekoliko godina. Neko je preuzeo moj Twitter nalog i tako je snimak tamo dospeo. Stvari se dešavaju s razlogom. Drago mi je da sam u Majamiju i radiću naporno".

Međutim, ni tu nije bio kraj njegove agonije.

Nekoliko minuta nakon što je izabran, protiv Tansil se "okrenuo" i njegov Instagram profil. Dok je pozirao sa opremom Majamija, neko je "okačio" dve slike koje kompromituju njegovu koledž karijeru, tokom koje je i njemu i svim ostalim igračima, naravno, zabranjeno da primaju novac.

Na obe fotografije vidi se Tansilova prepiska sa funkcionerom njegovog koledža "Ole Miss" (pomoćnikom direktora za sport), u kojoj igrač traži novac da bi mogao da majci plati račun za struju.

Iako nije moglo biti dokazano da je on slao te poruke, noćas je izašao pred novinare i to takođe priznao.

"Moram da kažem da jesam (uzimao novac)", rekao je Talson pre nego što je bio prekinut i odveden sa podijuma.

Na kraju košmarne noći, ofanzivnog "lajnmena" pitali su da li uopšte može da pretpostavi ko mu je ovako smeštao, ali je odgovarao odrično. Neki su pretpostavljali da je sve uradio njegov očuh, koji ga je nedavno tužio, ali je Tansil rekao da "ne zna da li je on". Ubrzo potom, oglasio i očuh i demantovao da je umešao prste.

"Tvit" ga je koštao mnogo novca, iako mu je kao 13. piku predviđena zarada od oko 10 miliona dolara, sudeći prema prošlogodišnjem draftu. Primera radi, odabran deset mesta iznad njega, Dante Fauler Džunior zaradio je prošle sezone 20 miliona, koliko je prihodovao i četvrti pik...

Dok je Tansil prolazio kroz brodolmnu noć, kao prvog pika ovogodišnjeg NFL Drafta Los Anđeles Ramsi odabrali su kvoterbeka univerziteta Kalifornija, Džareda Gofa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC