• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Boli loš odnos...Bez energije, kontakta

Autor mondo.ba

Trener Igokee Dragan Bajić, razumljivo, nije bilo zadovoljan izdanjem svog tima u ubjedljivom porazu od Cedevite u Laktašima.

 Dragan Bajić izjava poslije poraza od Cedevite Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  "Igosi" su deklasirani u nedjelju uveče na svom parketu od zagrebačke ekipe rezultatom 84:69 u meču sedmog kola ABA lige.

Nakon tijesnih poraza od Crvene zvezde i podgoričke Budućnost, bio je ovo treći vezani neuspjeh Aleksandrovčana, koji su praktično izgubili i prije nego su počeli da izgraju.

"Čestitam Cedeviti na potpuno zasluženoj pobjedi, mi smo u utakmicu ušli bez energije, bez kontakta u odbrani, Cedevita je to sve znala da kazni jer je za razliku od prethodnih mečeva igrala dosta disciplinovano, svi gostujući igrači su se posvetili timu", rekao je trener šampiona Bosne i Hercegovine.

"Jako dobra igra Cedevite, a nas boli loš odnos i povratak u odbranu zbog kojih smo dobili dosta poena. Sigurno su nam teško pali prethodni porazi, to je uticalo psihološki na ekipu što se vidjelo u ovoj utakmici".

Košarkaš Igokee Strahinja Mićović, koji je Zagrapčanima ubacio 11 poena, naglasio je da je loš ulazak u dvoboj kumovao novom porazu.

"Nismo dobro ušli u utakmicu, dozvolili smo im da naprave razliku, a to je protiv protivnika kao što je Cedevita ključno jer se jako teško vratiti u meč protiv ovako jakog rivala. Mi smo uspjeli spustiti na petnaestak poena razlike i već sada se moramo okrenuti utakmici u Zadru. Moramo se što bolje pripremiti za taj meč i krenuti dalje", izjavio je Mićović.

Igokea u osmom kolu gostuje u Zadru koja ima identičan omjer - tri pobjede i četiri poraza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC