• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Centar Budućnosti: Dve reči - "No comment"

Autor mondo.me

Šon Džejms nije bio raspoložen na konferenciji za bilo kakav razgovor posle poraza od Zvezde. Trener Zuros se izvinjavao.

 Budućnost Crvena zvezda 54:77 Šon Džejms No comment Izvor: MONDO/Mladen Šol

Budućnost je dočekala Crvenu zvezdu mts vođena željom da joj priredi još jedno tradicionalno teško gostovanje u "Morači".

Međutim, meč pred 5.000 gledalaca protekao je u demonstraciji snage Beograđana i neuspešnim pokušajima domaćina da bar zaprete crveno-belima.

Zbog epiloga, ali i celokupne slike poslate sa parketa "Morače", ekipi Budućnosti očigledno je bilo veoma teško, pa je centar Podgoričana Šon Džejms na konferenciji za novinare samo rekao:

"No comment" ("Nemam komentar").

Dodatno zamoljen da kaže bar nekoliko reči, Amerikanac je ponovio:

"No comment".

Na pitanje novinara da li nema komentar na utakmicu, on je i treći put ponovio isti odgovor, pa je spuštene glave napustio salu.

Njegov trener Ilijas Zuros uputio je izvinjenje navijačima.

"Oni su došli u velikom broju, mi smo igrali loše i razočarali ih. Naš jedini izgovor je da je teško funkcionisati bez centarske linije. Na četvorci smo koristili Subotića, kao i Klasena, koji je dan i po sa nama. I u napadu smo bili statični, bez ritma, lako smo gubili lopte, što je dobar tim Zvezde konstantno kažnjavao i postigao dosta lakih poena iz polaganja".

Šef struke Podgoričana naglasio je i veliki broj promašenih šuteva svog tima.

"Mi smo, sa druge strane, polaganja promašili, a i otvorene trojke. Istovremeno, nije mi se dopadalo što smo ih uopšte šutirali toliko (29). Smatram da je unutrašnja igra mnogo važnija".

Zuros je podvukao crtu i dodao da bi ovaj meč trebalo što pre staviti u drugi plan. Na kraju se još jednom izvinio publici.

"Utakmica je završena, ali rad se nastavlja. I pre meča smo znali da ćemo imati ove probleme. Važno je da imamo sve igrače, da radimo jako i da igramo dobru košarku. I još jednom, izvinjavam se navijačima i hvala svima što su došli i bodrili nas"

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC