• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musa: Igokea je dobra, ali...

Autor mondo.ba

Mladi košarkaš Cedevite i reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa uvjeren je u pobjedu nad Igokeom u 20. kolu ABA lige (subota, 21.00).

 Džanan Musa i Veljko Mršić pred Cedevita - Igokea Izvor: MN PRESS

Zagrepčani su u Laktašima slavili ubjedljivu pobjedu (84:69) u sedmom kolu, ali poslije tri neuspjeha u svim takmičenjima dočekuju prvaka BiH.


"Imali smo malu krizu tri uzastopna poraza, ali vjerujem da smo to riješili igrom i pobjedom protiv Albe u Evrokupu. Nadam se da ćemo ponovo ući u pobjednički kolosijek počevši od subote. Pokazali smo u Laktašima da smo kvalitetnija ekipa od Igokee ali to ne treba ništa da znači. Nedavnom utakmicom protiv Crvene zvezde, Aleksandrovčani su dokazali su da su dobra ekipa ali vjerujem da ćemo biti pravi i u Domu sportova upisati nove bitne bodove", rekao je Musa, a prenio zvanični sajt Cedevite.

I trener hrvatskog kluba Veljko Mršić, koji će na rapolaganju u subotnjem meču imati sve igrače, pozvao je na oprez protiv izabranika Dragana Bajića.

"Protiv svakoga se može igrati ali protiv svakoga se može i izgubiti. Uvijek trebamo biti maksimalno fokusirani uz maksimalnu energiju i biti tim", rekao je Mršić i dodao da se nada novoj seriji pobjeda.

"Nadam se da ćemo nakon utakmice i pobjede protiv Albe uhvatiti dobar ritam i upisati novi niz trijumfa. Nemamo sada toliko putovanja kao što smo imali u prvom dijelu januara pa očekujem da budemo bolji iz utakmice u utakmicu, a da najbolji budemo kada bude najbitnije. Kada se budu dijelili trofeji".

Cedevita je treća na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom 13-6, dok su "igosi" na sedmoj poziciji sa omjerom 9-10.

Na strani Zagrepčana je i činjenica da prvak BiH ima izuzetno negativan međusobni omjer (10:1) i da nikad u istoriji nije savladao Cedevitu u prestonicu Hrvatske.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC