• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Nemamo šta da izgubimo u Zagrebu

Autor mondo.ba

Košarkaški Igokee odigraće rasterećeno protiv Cedevite i pokušati da iznenade favorizovanog rivala u subotnjoj utakmici 20. kola ABA lige.

Šampion Bosne i Hercegovine ide na noge jednoj od najboljih ekipa u regionalnom takmičenju, Cedeviti koju nikad nije pobijedio u Zagrebu.

Aleksandrovčanima nikako ne ide u sudaru sa zagrebačkim timom, dosad su uspjeli samo jednom da nadigraju Cedevitu u 11 međusobnih utakmica i to u Laktašima.

Prošli put u sedmom kolu "igosi" su protiv Zagrepčana prošli kao "bosi po trnju", a i nalaze se u negativnoj seriji od tri vezana neuspjeha.

"Ovo je treća, izuzetno teška utakmica u nizu, gostujemo kod Cedevite koja spada među najkvalitetnije timove u ligi. I u prvom dijelu sezone pred našu utakmicu su poraženi od Krke, a dobro je poznato kako su odigrali ovdje u Laktašima kada su nam nanijeli težak poraz. Mi smo nakon duže vremena odradili trening sa svim igračima, a za Cedevitu se spremamo kao za svakog drugog protivnika. Znamo da su posloženi na svim pozicijama i teško je igrati protiv njih, ne samo nama, nego i mnogo jačim ekipama. Mi nemamo šta da izgubimo i pokušaćemo u rasterećenoj partiji pružiti što bolji rezultat", rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

Košarkaš prvaka BiH Draško Albijanić takođe je svjestan snage zagrebačke ekipe, ali i vjeruje da ukoliko se pruži i najmanja šansa za iznenađenje, Aleksandrovčani je neće propustiti.

"Vrlo teška utakmica prije svega jer se radi o odličnoj ekipi Cedeviti. Imali smo mnogo problema tokom cijele sedmice sa povredama, ali smo uprkos tome nastojali da se što bolje pripremimo. Poušaćemo da izađemo i damo maksimum na terenu i ukoliko se ukaže neka prilika za pobjedu pokušaćemo da je iskoristimo. Oni imaju odlične igrače na svim pozicijama, posebno ispod koša gde dominiraju Miro Bilan i Mirza Begić, spoljna linija takođe je veoma dobra i zaista ih je teško zatvoriti na pravi način".

Cedevita je treća na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom 13-6, dok su "igosi" na sedmoj poziciji sa omjerom 9-10.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

BOBAN

Osim utakmice

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC