• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mega gostovanje Igokee u Sremskoj Mitrovici

Autor mondo.ba

Šampion Bosne i Hercegovine u nedjelju u 21 čas gostuje Megi Leks u okviru 22. kola ABA lige.

Igokea nema imperativ pobjede kao izabranici Dejana Milojevića, koji jure opstanak u regionalnom takmičenju, ali tim Dragana Bajića će se u Sremskoj Mitrovici boriti za petu poziciju na tabeli.

"Dobro smo trenirali cijelu sedmicu i maksimalno spremni ulazimo u meč protiv Mege. Mega je jedan od timova kojem je svaka pobjeda važna u borbi za opstanak. Evidentno je da su podigli nivo igre i u odbrani i u napadu, opredijeljeni su samo na jedan front više ne igraju evropske mečeve i sigurno sa više koncentracije ulaze u ove utakmice. Jako je bitno da odgovorimo pametno na njihov pritisak po cijelom terenu. Moramo neutralisati njihov ofanzivni skok. Mi moramo nametnuti svoj ritam igre, uvesti ih u igru 'pet na pet' i pametnom igrom pokušati doći do pozitivnog rezultata", izjavio je trener "igosa".

Košarkaš ekipe iz Aleksandrovca Đorđe Milošević naglasio je da opstanak nije nešto čime će biti zadovoljni.

"Obezbijedili smo opstanak u ABA ligi ali mi se nećemo zadovoljiti time, u svakoj utakmici idemo na pobjedu i nadamo se petom mjestu što bi bila senzacija. Mega je mlada ekipa, popunjena na svim pozicijama. Pobijedili su nas u prvom dijelu sezone mislim da nam je to bila najlošija utakmica. Sada u Sremsku Mitrovicu idemo rasterećeni i pokušaćemo da ih iznenadimo i da dobijemo utakmicu. Mega je zaista jaka na svim pozicijama, dosta su agresivni ali ipak misllim da bi najvažnije bilo da zaustavimo njihov ofanzivni skok i brzu tranziciju", dodao je Milošević.

Igokea i Mega Leks su dosad odigrali sedam međusobnih mečeva, a uspješniji su Aleksandrovčani sa četiri trijumfa. U prvom dijelu sezone, Milojevićevi momci su bili bolji u Laktašima rezultatom 64:67.

Na tabeli regionalnog šampionata, Igokea je na šestom mjestu sa omjerom 10 trijumfa i 11 poraza, dok je Mega Leks na diobi 10. pozicije sa sedam pobjeda i 14 neuspjeha.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sudija

Naprijed Igosi

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC