• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Nismo vjerovali u sebe

Autor mondo.ba

Trener Igokee žali za propuštenim prilikama u duelu sa Cedevitom, ali nada se boljim nastupima u predstojećim mečevima u ABA ligi.

 Dragan Bajić o Igokea Cedevita 61:69 ABA liga 14. kolo Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Košarkaši Igokee porazom su zaključili 2017. godinu.

Bolji od Aleksandrovčana u Laktašima bili su košarkaši Cedevite i sasvim zasluženo slavili 69:61.

Zagrepčanima je to bio 11. trijumf u 14 utakmica, dok Igokea kratku pauzu dočekuje sa skorom od pet pobjeda i devet poraza.

"Sa ovm utakmicom prolazi red teških mečeva, pokušao sam da rasteretim tim. Pokušali smo igrati na mali broj poena i kroz to gledati svoju šansu. Dosta dobro je to izgledalo tokom većeg dijela utakmice, ali kad se utakmica lomila napravili su nam nekoliko ofanzivnih skokova, dali nekoliko trojki i prelomili utakmicu. Mislim da nismo dovoljno vjerovali u sebe, a šut 16-1 za tri poena dovoljno govori u kakvom smo šuterskom stanju bili. Okrećemo se mečevima koji predstoje", rekao je trener Dragan Bajić, čiju ekipu 5. januara očekuje duel u Makedoniji, protiv MZT Skoplja.

Mladi Aleksandar Ponjavić istakao je da njegov tim nije znao da kazni rivala.

"Čjestitao bih Cedeviti na pobjedi, igrali su tvrdu odbranu. Igralo se na mali broj poena. Cedevita nam je nudila pobjedu, ali nismo uspjeli da prelomimo utakmicu u završnici. Imali smo dosta otvorenih šuteva koje nismo pogodili i mislim da nas je to, uz skok u napadu koštalo pobjede. Okrećemo se narednoj utakmici", poručio je Ponjavić.

Trener Cedevite Jure Zdovc naglasio je da je njegov tim odigrao taktički odličan meč, koji mu je donio novi trijumf u regionalnoj ABA ligi.

"Čestitam momcima na pobjedi, znali smo da će biti teška utakmica jer Igokea ima dobar tim i dobrog trenera. Uspjeli smo smiriti utakmicu, taktička rješenja smo našli, imali smo visinu i snagu. Neutralisali smo Miloševića i na kraju smo zasluženo pobijedili. Želim Igokei sve najbolje u nastavku", istakao je Zdovc.

Prvi strijelac gostiju bio je Filip Krušlin, koji je ubacio 15 poena.

"Za nas bitna pobjeda jer smo na domaćem terenu izgubili pa smo imali dodatni motiv. Bitni bodovi za dalje ciljeve. Dosta teška utakmica, nismo bili raspoloženi, ali smo igrali dobro u odbrani što je razlog pobjede", rekao je košarkaš Cedevite.

Pogledajte najzanimljivije detalje sa meča u Laktašima...

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC