• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"BB" ima novi cilj: Kari, spremi se za obračun...

Autor mondo.rs

Bogdan Bogdanović poručio da je zainteresovan i za takmičenje u brzom šutiranju trojki na kom se već jedan njegov sunarodnik proslavio...

Bogdan Bogdanović "pobrao" je naslove u domaćim i stranim medijima nakon sjajne partije u egzibicionoj utakmici "Svijeta" i "Amerike" na Ol star vikendu u Los Anđelesu.

Srpski košarkaš nagrađen je i titulom najkorisnijeg košarkaša tog meča (MVP), a u kasnijem razgovoru za "Sacramento Bee", daleko neformalnijem od konferencije za novinare koja je počela njegovim pitanjem, govorio je i o drugim takmičenjima na Ol staru.

Pošto je pogodio čak sedam trojki, neke su bile i sa velike udaljenosti, nameće se pitanje da li ga zanima učestvovanje u brzom šutiranju trojki...

"O, da, sledeće ili one tamo godine!", kazao je Bogdan Bogdanović i odmah optimistički poručio: "Želim da učestvujem, voleo bih da ja i Badi Hild (saigrač iz Sakramenta) nastupimo, možemo bolje od Kleja Tompsona i Stefa Karija".

Ukoliko bude učestvovao - vidjećemo da li će uspjeti da ponovi nastupe Predraga "Peđe" Stojakovića koji je dva puta bio šampion u ovom nadmetanju...


Bogdanović je rekao da se još uvek navikava na "američki način života" i da svakog dana u Sjedinjenim Državama nauči nešto novo o tamošnoj kulturi, što je, kako on kaže, sasvim normalno kada živiš u "tuđoj zemlji".

A čime bi on Srbiju predstavio Amerikancima?

"Hranom, definitivno. Tu su ćevapi, i imamo mnogo bolje pljeskavice od vaših čizburgera i hamburgera. Kada je u pitanju turska hrana, tu su kebab, baklava, pasulj...".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC