• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Mislio sam da će biti "trening", ali...

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

"S obzirom na naše stanje, nisam očekivano da će biti i blizu ovako neizvjesno"

 Dragan Bajić, izjava nakon Zvezde Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Na novinarsku opasku da je Igokeu "malo falilo" da pobijedi Crvenu zvezdu, trener Aleksandrovčana Dragan Bajić odgovorio je kratko:

"Falilo je dosta...".

Igokea je kontrolisala rezultat i čuvala vođstvo od kraja prve pa do sredine posljednje četvrtine. Kombinovanom odbranom je mučila Zvezdu i na drugoj strani održavala prednost. Tako je izgledao meč u Laktašima sve do početka posljednjeg kvartala, kada su Pero Antić i Tejlor Ročesti uveli Beograđane u napadački ritam, dok je domaće na drugoj strani izdavao šut...

"Čestitam Zvezdi na pobjedi, puno sreće im želim u nastavku sezone, što se tiče ABA lige, prvenstva Srbije i Evrolige. Kao trener moram da budem zadovoljan, s obzirom na to u kakvom stanju smo dočekali ovu utakmicu, nisam očekivao da će biti ni blizu ovako neizvjesno. Nadao sam se da možemo odraditi dobar trening za ono što slijedi" dodao je Bajić, pa dao kratku ocjenu odlučujćuih momenata utakmice.

Igokea Crvena zvezda
Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.

"U posljednjoj četvrtini se osjetio nedostatak energije kod igrača koji su zbog virusa ležali u krevetu po sedam dana, naravno i Milošević, koji je poslije dva mjeseca pauze odradio samo dva-tri treninga".

 "Tri četvrtine smo kontrolisali utakmicu, igrali jako pametno, ali u četvrtoj nismo bili na visini zadatka. Previše smo se oslonili na šut, eto, da je ušla još neka lopta, mi bi možda večeras slavili, međutim nije. Čestitam momcima na požrtvovanosti, možda je ta odbrana koju smo igrali 40 minuta zbunila Zvezdu, možda nije imala adekvatnih rješenja, međutim, to nije bilo dovoljno da pobijedimo. Daj bože da budemo zdravi, da što kompletniji završimo ABA ligu i da što spremniji uđemo u početak prvenstva BiH".

Bajić je prošle nedjelje ostao bez Rajnharta, veoma bitnog igrača za napad Igokee, ali se ove sezone i navikao na takvu situaciju.

"Dešavalo se to tokom čitave sezone i da nije bilo toliko turbulencija i promjena... Međutim, ljudi iz kluba su se oglasili, rekli da su zadovoljni rezultatom, opstankom u ABA ligi i osvajanjem Kupa. Tu je i dobar finansijski dio, zbog prodaje tih igrača. Ja bih kao trener sigurno bio srećniji da imam bolji plasman, ali šta je tu je. Ako je uprava zadovoljna, moram i ja da budem. Košarkaška javnost dobro je pratila i sigurno zna da je i ovaj rezultat koji smo ostvarili jako dobar", dodao je trener Igokee.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC