• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i ABA liga uz trenera Igokee: Trifo izdrži!

Autor mondo.ba

Košarkaški klub Crvena zvezda i regionalna ABA lige pružile podršku aktuelnom treneru Igokee Aleksandru Trifunoviću, koji je zbog moždanog udara hospitalizovan u Banjaluci.

 KK Crvena zvezda: Podrška Aleksandar Trifunović, Kk Igokea Izvor: MN PRESS

"Trifunović je stabilno", potvrdio je za MONDO Vlado Đajić, direktor Univerzitetsko-kliničkog centra Republike Srpske, a crveno-bijeli su se oglasili saopštenjem na klupskom sajtu pružajući podršku svom nekadašnjem kapitenu i treneru.

"Crvena zvezda je klub u kome je popularni Trifa ostavio neizbrisiv trag. Aleksandar Trifunović je hospitalizovan i oporavlja se na Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci i njegovo stanje koje prate doktori je trenutno stabilno. Zvezda želi brz oporavak i povratak na klupu Igokee našem Trifi, i ovom prilikom se zahvaljuje ljekarskom timu koji vodi računa o njegovom zdravstvenom stanju", navedeno je u saopštenju crveno-bijelih.

Zahvalnost su izrazili i svima koji su kontaktirali beogradski klub s ciljem da se raspitaju o Trifunovićevom zdravlju i požele mu brz oporavak.

Podršku i želju za brzim oporavkom uputila je i ABA liga.

"Glavni trener Igokee Aleksandar Trifunović trenutno se nalazi pred svojom najvažnijom utakmicom. Porodica ABA lige želi mu uspješan oporavak i što prije vraćanje na košarkaške terene", saopštila je ABA liga na Tviteru.

Trifunović, koji ima 52 godine, osim Igokee i Zvezde, u karijeri je vodio Karšijaku Ješilgiresun, Astanu, Žalgiris, Lijetuvos Ritas, Spartak iz Sankt Peterburga i grčki Panionios.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC