• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trifunović u Beogradu nastavlja oporavak

Autor mondo.ba

''Trifunović je dobro, nalazi ljekarskih pregleda su dobri i oporavak ide očekivanom dinamikom'', riječi su tim-menadžera Igokee Siniše Kovačevića.

Aleksandar Trifunović, trener Igokee, koji je doživio moždani udar prije desetak dana, prebačen je iz Banjaluke i Univerzitetsko-kliničkog centra Republike Srpske u Beograd, gdje će tamošnji ljekari nastaviti da prate njegov oporavak, piše Glas Srpske.

Trifunović je moždani udar doživio u noći između 15. i 16. septembra. Prema prvim informacijama koje su stizale, nekadašnji trener Crvene zvezde, Karšijake, Astane, Žalgirisa, Lijetuvos Ritasa, Spartaka iz Sankt Peterburga i Panioniosa, uspio je da pozove bivšeg igrača ''igosa'' Vuka Radivojevića i da mu otključa vrata stana, nakon čega je prebačen u bolnicu.

''Trifunović je dobro, nalazi ljekarskih pregleda su dobri i oporavak ide očekivanom dinamikom. Često se čujem s njim i sada je u Beogradu na dodatnim pretragama. O terminu povratka ne možemo ništa još da govorimo jer čekamo konačnu riječ struke odnosno ljekara'', rekao je tim-menadžer kluba iz Aleksandrovca Siniša Kovačević za Glas Srpske.

O datumu eventualnog povratka na klupu, kako navodi ovaj list, niko iz kluba ne želi da govori, već se pozivaju na nalaze ljekara, koji će donijeti posljednju riječ.

Do povratka na klupu, ekipu predvode Trifunovićevi pomoćnici Marko Barać i Žarko Milaković.

Prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni Igokea će odigrati 5. oktobra, kada dočekuje ekipu Partizana.

Podsjetimo, ''igosi'' će od ove sezone, od starta takmičenja, učestvovati i u Ligi Bosne i Hercegovine u kojoj nisu nastupali u sezoni iza nas.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC