• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Protiv Partizana nije dovoljno igrati na srce"

Autor mondo.ba

Pomoćni trener Igokee Marko Barać, koji je u duelu sa Partizanom mijenjao "šefa" Aleksandar Trifunović, pojasnio je šta to nije funkcionisalo u redovima njegovog tima.

 Marko Barać "Protiv Partizana nije dovoljno igrati na srce", Igokea - Partizan 75:73 Izvor: MONDO/Goran Arbutina
Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Pružila je Igokea žestok otpor favorizovanom Partizanu, ali je na startu nove sezone ABA lige ipak ostala bez bodova.

Aleksandrovčani su odigrali hrabro, onoliko koliko im je protivnik dopustio, te su i od strane trenera Partizana Andree Trinkijerija dobili pohvale za takvu igru.

Ipak, da je protiv beogradskih "crno-bijelih" potrebno i nešto višce osim srca, potvrdio je i pomoćni trener "igosa" Marko Barać, koji je večeras mijenjao glavnog trenera Aleksandra Trifunovića, koji se još uvijek oporavlja od moždanog udara.

"Igrati utakmicu protiv Partizana samo na srce, nije dovoljno da bi se pobijedilo. Dovoljno je to da se pruži otpor ekipi koja je vjerovatno trenutno u najboljoj formi u cijeloj ligi, ali da se dobije, nije. Vidio se nedostatak fokusa od prvog do posljednjeg minuta ekipe koja je relativno nova, momci su prvi put u ovoj ligi, tako da je to donekle očekivano. Moramo da radimo na koncentraciji iz dana u dan, na treningu i van njega, a ne na utakmici. Pokazatelj broja skokova, kontrola izgubljenih lopti, potvrda je da su igrali jako, ali protiv Partizana to nije dovoljno", svjestan je Barać snage večerašnjeg rivala, koji je trijumfovao 75:73.

Osvrnuo se na igru i mladog Dalibora Ilića, kojem večeras nije polazilo sve od ruke.

"Ilić ako želi da postane šampion, mora da brani šampiona, što Novica Veličković svakako jeste. Uveden je da igra protiv Ilića, momka u kog svi vjerujemo i siguram sam da će Dalibor iz svega ovoga mnogo naučiti i već na sljedećoj utakmici vratiti se bolji."

Igokea naredni meč igra u gostima protiv Mornara.

"Okrećemo se sljedećim izazovima. Imamo težak raspored, a Partizanu želim mnogo sreće u nastavku. Protiv Mornara nas čeka znatno drugačija utakmica u odnosu na ovu večeras. To je ekipa koja je napadački izuzetno potentna i neke stvari, koje smo večeras vukli na želju, nisam siguran koliko će nam koristiti tamo. Na svemu tome moraćemo da radimo već od sutra", zaključio je Barać.

Duel u Baru na programu je naredne subote od 20 časova.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Laka

Bices veliki trener.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC