• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Durent iznenadio: Voleo bih da zaigram za Barselonu

Autor mondo.rs

jedan od najboljih košarkaša današnjice izjavio je da bi do kraja karijere želeo da se okuša u Evroligi, u timu koji vodi Svetislav Pešić

Kevin Durent neće skoro na parket jer se oporavlja nakon povrede ukrštenih ligamenata, ali po povratku košarci razmišlja da se okuša i van NBA lige.

Osvojio je dva prstena NBA lige, dva puta je biran za najkorisnijeg igrača finala, 2014. je bio i MVP šampionata, a čak deset puta je igrao na Ol star meču. Ima i dva olimpijska zlata i svetsku krunu sa selekcijom SAD, ali i nove izazove u karijeri.

Durent je gostujući u emisiji "Koliko si gladan" Serža Ibake izjavio je da bi voleo da zaigra u Evroligi. Tačnije - za Barselonu.

Možda će vas zanimati



"Zaista bih voleo da poslednju sezonu odigram u inostranstvu, u Barseloni. Evroliga je drugo najbolje takmičenje na svetu, deluje zanimljivo. Ne znam da li će se dogoditi, ali bi bilo dobro da steknem novo iskustvo", rekao je Durent.


Barselona je ovog leta već dovela dvojicu igrača iz NBA lige - Aleksa Abrinesa i Nikolu Mirotića, a želela je da angažuje i Pau Gasola.

Katalonci trenutno imaju najskuplji tim u Evropi sa budžetom od 41,5 miliona evra i zajedno sa CSKA iz Moskve drže čelnu poziciju u Evroligi sa skorom 4-0.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC