• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda čeka FMP: "Jedna od onih utakmica koje moramo da dobijemo"

Autor mondo.rs

Crveno-bijeli u 10. kolu ABA lige domaćini timu koji se nalazi ispred njih na tabeli i predstavlja jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone.

 ABA liga Crvena zvezda mora da pobijedi FMP Izvor: MN PRESS

Nemaju košarkaši Crvene zvezde mts mnogo vremena za odmor, a ni za treninge.

Poslije evroligaške pobjede nad Armanijem, pripreme za nedjeljni duel ABA lige protiv FMP-a (18 časova, dvorana "Aleksandar Nikolić, prenos TV Arena Sport) počele su već u Milanu, treningom oporavka u petak.

Možda će vas zanimati

Po povratku u Beograd, svoja očekivanja od predstojećeg duela 10. kola regionalnog takmičenja izneli su trener Dragan Šakota i bek Bili Beron.

"Igramo sa timom koji je ispred nas na tabeli i sama ta činjenica izaziva maksimalan respekt. Moramo da im posvetimo punu pažnju, ali sa druge strane moramo da budemo i maksimalno oprezni, jer se radi o mladoj i vrlo talentovanoj ekipi. Takve ekipe znaju u ovakvim utakmicama da prikažu i još više od svojih trenutnih mogućnosti. Uz sve to, odlično su vođeni sa klupe od strane njihovog trenera Vlade Jovanovića. Sve to govori da ćemo morati da odigramo dobro kako bi došli do bodova koji su nam važni u takmičenju, koje je za nas ponoviću, primarno", rekao je trener crveno-belih.

Beron je istakao važnost utakmice i pozvao navijače da podrže ekipu.

"Igraju odlično ove sezone, mladi su rastrčani i ambicizoni. Moramo dobro da se pripremimo za tu utakmicu. Taj tim je pun dobrih igrača, imaju dobre rezultate, pobeđuju, a protiv 'na papiru' jačih ekipa od sebe su gubili u neizvjesnim završnicama. Ono što mora da se ponavlja i postane standard je dobra igra u odbrani, kao što smo to uradili u MIlanu. Ovo je vrlo važna utakmica za nas i jedna od onih koje moramo da dobijemo", rekao je Beron.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC