• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta se Amerikancu ne sviđa u Beogradu? Pa, isto što i vama

Autor mondo.rs

Kori Volden lepo govorio o crno-belima i glavnom gradu Srbije, ali mu smetaju hladno vreme i bahati vozači.

 Kori Volden intervju Šta se Amerikancu ne sviđa u Beogradu? Pa, isto što i vama Izvor: MN PRESS

Kori Volden uživa u vremenu koje provodi igrajući za Partizan i živeći u glavnom gradu Srbije.

Amerikanac je u intervjuu za TV "BC Partizan" otkrio šta mu se posebno sviđa u Beogradu, ali je spomenuo i stvari koje bi rado promenio.

Možda će vas zanimati

"Zaista uživam u Partizanu, u sezoni. Uživam da učim. Sve više uživam i u Beogradu. Malo je hladnije za mene, jer dolazim sa Floride, ali osim toga, sve je dobro. Otkrio sam mnogo restorana i još uvek pronalazim nova mesta. Grad je generalno lep, počinje da mi se stvarno sviđa, za razliku od vozača. Oni mi se ne sviđaju", rekao je dvadesetsedmogodišnji momak rođen u Orlmond Biču.

Nekadašnji igrač Ostendea i Hapoela najviše vremena u Beogradu provodi sa saigračem Rašanom Tomasom, ali i ostalim sunarodnicima.
"Naviše se družim sa Rašanom (Tomasom), jer je on praktično moj komšija. Sa svim Amerikancima se družim, ponekad i sa Srbima, ali najviše vremena sam sa Rašanom", dodao je plejmejker crno-belih.

Posle šest meseci u dresu beogradskog kluba utisci su mu odlični.

"Naša košarka je dobra, pobedili smo dosta utamica. Istina je i da smo neke izgubili, ali smo najveći broj dobili. Očekujem da pobeđujemo što više možemo, da osvojimo sve trofeje koje možemo, da maksimalno iskoristmo naš talenat i timski rad kada bude najteži deo sezone. Želeo bih da pobedimo što je više moguće utakmica i da osvojimo sve", poručio je Volden.

Kori Volden
Izvor: YouTube/KK Partizan


Iako atmosfera na utakmicama Partizana nije kao iz vremena kada su pristalice kluba iz Humske bile ujedinjene, Volden je oduševljen ambijentom koji prave navijači "parnog valjka".

"Postavljali su mi ovo pitanje i ranije. I dalje stojim pri tome da imamo najbolje navijače. Na velikim, pa čak i malim utakmicama ili na gostovanjima, oni su tu da nas svim snagama podrže, da nas motivišu i bodre da igramo malo bolje kada imamo teške momente na utakmicama. Takvu atmosferu je zaista lepo videti…", rekao je Kori Volden, koji je za kraj imao i poruku za navijače Partizana.

"Hvala na podršci i što nas hrabrite. Hvala za dodatnu motivaciju svojim prisustvom. Znate da ću dati sve od sebe da vas učinim zadovoljnima. Pobrinite se za domaći teren".

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC