• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri traži poštovanje košarke pred duel dva evropska prvaka

Autor mondo.rs

Partizan je već drugi, Limož ne može da prođe dalje, ali trener crno-belih želi da njegov tim iskaže poštovanje prema igri, navijačima, klubu...

 Andrea Trinkijeri traži poštovanje košarke pred duel dva evropska prvaka Partizan - Limož Izvor: MN PRESS

Partizan će završiti prvu fazu Evrokupa utakmicom protiv tima koji ga je svojevremeno "nasledio" na mestu evropskog prvaka, francuskog Limoža, u utakmici bez takmičarskog značaja.

Drugo mesto je već obezbeđeno sa skorom od šest pobeda i tri poraza, dok gosti nemaju šanse da prođu jer imaju samo dva trijumfa. Ipak, trener Partizana Andrea Trinkijeri kaže da tim mora da ima poštovanja prema igri.

Možda će vas zanimati

"Naša obaveza je da prvu fazu Evrokupa završimo na najbolji mogući način. Uprkos činjenici da nemamo pritisak rezultata, mi želimo da pokažemo poštovanje prema igri, našim navijačima i poštovanje prema sebi, tako što ćemo odigrati sutrašnji meč na pravi način", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Centar crno-belih Nikola Janković slično razmišlja.

"Želimo da prvu fazu takmičenja završimo tako što ćemo odigrati dobru utakmicu pred našim navijačima. Ujedno, na taj način želimo da napravimo najbolji mogući uvod za drugi deo sezone. Do kraja godine, pred nama su još tri utakmice i želja nam je da zabeležimo sve tri pobede", naglasio je Janković.

Partizan je odlučio i da za ovu utakmicu produži akciju prema kojoj deca do 14 godina mogu besplatno da gledaju utakmicu u pratnji odraslih. Pre toga je potrebno preuzeti tu kartu.

Prodaja karata i preuzimanje besplatnih ulaznica za decu počeli su danas i odvijaće se na prodajnim mestima Tiketlajna i na blagajnama "Štark" arene. Cene su 600, 800, 1.000, 1.400 i 5.000 dinara.

Ostaje da se vidi koliko će biti popunjena Arena, jer utakmica nema takmičarskog značaja.

Limož je titulu evropskog prvaka osvojio 1993. godine, pod vođstvom Božidara Maljkovića. Tada je u finalu "fajnal fora" savladao Beneton Tonija Kukoča 59:55.

Neki navijači Partizana simpatišu Limož zato što je "zelene" trenirao i legenda crno-belih Duško Vujošević.

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC