• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Budućnost - Zvezda: "Plavi" su bili tu, crveno-bijeli nisu; 20:0?

Autor mondo.rs

Košarkaši Budućnosti izašli na parket dvorane hale "Morača", ali igrača Crvene zvezde nije bilo. Derbi 13. kola ABA lige nije odigran, sudije konstatovale očigledno.

Crvena zvezda se nije pojavila na parketu podgoričke dvorane i derbi utakmica 13. kola ABA lige protiv Budućnosti neće biti odigrana.

Zvezda je tražila odlaganje, strahujući za bezbjednost svoje ekipe u uslovima povišenih tenzija nakon što je Skupština Crne Gore usvojila Zakon o slobodi vjeroispovjesti, koji je Srpska pravoslavna crkva i dio javnosti u Crnoj Gori, ali i Srbiji, osudio, smatrajući da vodi ka "podržavljenju crkvene imovine".

Možda će vas zanimati

Od usvajanja zakona prije nekoliko dana traju protesti grupa vjernika i građana u više gradova u Crnoj Gori, a dešavaju se i incidenti.

Zvezda je željela da se meč odloži za 24. februar, ali su čelnici ABA lige, nakon što je crnogorska policija dala uvjeravanja da će gosti biti bezbjedni sve vruheme boravka u glavnom gradu Crne Gore, ocijenili da meč može da bude odigran. Zvezda je trebalo danas da optutuje u Podgoricu, ali nije. Potom je čelnik Zvezde Nebojša Čović rekao na vanrednoj konferenciji za novinare da bi Zvezda, da je obrnuto, odmah prihvatila odlaganje, ali da iz Budućnosti to nisu htjeli.

Igrači Budućnosti izašli su na parket na zagrijavanje, a od 18 časova počelo je da teče vrijeme predviđeno za ekipe da izađu na parket. Poslije 15 minuta, sudije su izašle na centar parketa, sa njima i petorka Budućnosti. Sudije su samo konstatovale očigledno - utakmice nema.

Prema pravilima, utakmica bi trebalo da bude registrovana rezultatom 20:0 za Budućnost, mada Čović na to kaže: Vidjećemo".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC