• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović pred dolazak u Arenu: Partizan je favorit za osvajanje ABA lige

Autor mondo.rs

Igrač Budućnosti Nikola Ivanović najavljuje pravi derbi u nedjelju u Beogradu i napominje da su crno-bijeli ove sezone "odlično posložili stvari" u svom timu

 Nikola-Ivanovic-o-mecu-Partizan-Buducnost-ABA-liga Izvor: MN PRESS

U 19. kolu ABA lige biće odigran derbi meč između dva provoplasirana tima - Partizana i Budućnosti. Crno-bijeli će poslije duela sa Crvenom zvezdom doćčekati Podgoričane u nedjelju od 18 sati u Štark areni.

Budućnost će pokušati da u Beogradu odigra na krilima posljednje ubjedljive pobjede protiv Igokee (99:59), ali i da iskoristi potrošnju energije rivala, koji osim zahtjevnog meča sa Zvezdom ima težak zadatak i u Evrokupu - protiv Virtusa u Bolonji.

Možda će vas zanimati

"Ubjedljiva pobjeda protiv Igokee od 40 razlike znači nam mnogo, jer u dobrom momentu idemo u Beograd na meč sa Partizanom. Mnogo bi nam značilo to prvo mjesto. Vezali smo tri pobjede i mislim da hvatamo dobar ritam", rekao je za "Vijesti" košarkaš Budućnosti Nikola Ivanović i dodao da će to biti izuzetno zahtjevna misija. 

"Sigurno je da će Partizan da pristupi malo drugačije tom meču, nakon poraza od Crvene zvezde. Juriće pobjedu protiv nas. Očekujem da će se igrati dobra košarka", dodao je Ivanović.

Plejmejker Budućnosti osvrnuo se i na igru tima Andree Trinkijerija.

"Partizan igra dosta agresivno, odbrana je na visokom nivou, zna se ko šta radi. Dosta lijepo su posložene stvari i ofanzivno i defanzivno".

Do kraja regularnog dijela u ABA ligi, ostala su još četiri kola, a Budućnost i Partizan imaju isti skor od 14 pobeda i četiri poraza.

Kada je u pitanju trofej ABA lige, Ivanović je prednost prepustio crno-bijelima.

"Gledajući prethodnih mjesec dana kako igra Partizan, mislim da je to ekipa koja je možda glavni kandidat za osvajanje pehara. Crvena zvezda je nesporno najbolja ekipa, što se tiče kvaliteta. Možda nije imala fokus na ABA ligu, ali je u Evroligi dobila neke bitne utakmice, a te što je izgubila odigrala je dosta kvalitetno", zaključio je Ivanović.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC