• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Odlučili su Pejdž i Jaramaz, rastu kod Trinkijerija"

Autor Pavle Knežević

Poruke Podgoričana poslije poraza u Štark areni.

 Partizan-Buducnost-87-82-izjava-Petar-Mijovic-Pejdz-Jaramaz-Trinkijeri Izvor: MN PRESS

Partizan i Budućnost odigrali su pravi, atraktivan derbi u Štark areni, gdje su crno-bijeli napravili izuzetno bitan korak ka osvajanju "pol pozicije" na kraju ligaškog dijela.

Ekipa Andree Trinkijerija savladala je crnogorskog prvaka u borbenom susretu, koji je opravdao očekivanja najbrojnije publike u istoriji ABA lige.

Možda će vas zanimati

Trener Podgoričana Petar Mijović rekao je poslije meča da su gledaoci mogli da uživaju.

"Mislim da ste mogli da gledate dobru košarku i da u pojedinim momentima uživate u predstavi oba tima. Mi smo znali da nas čeka težak posao, zahtjevan tim, bez obzira na dvije teške i jake utakmice koje donose potrošnju, opet su dosta široki što se tiče raspodjele minuta. Apsolutno sam znao da će ekipa da izađe maksimalno energetski. Dobro smo ušli u utakmicu, zatvarali smo neke stvari koje Partizanu donose dobar rezultat. Dobri procenti su dobri iz dobre igre, iz postavke lopte, uspjeli smo da zaustavimo post-ap i uz kontrolu skoka zaustavimo Partizan. Imali smo ozbiljan pad u finišu. U ovakvom meču je trebalo da imamo bolji rezultat na poluvremenu", izjavio je on.

Šef struke Crnogoraca potom je još jednom pohvalio kvalitet crno-bijelih i njihov rad pod vođstvom italijanskog stručnjaka.

"Pejdž i Jaramaz nisu isti danas kao prvog dana, rastu u sistemu Trinkijerija. Oni su nas kažnjavali za svaki propust. Morala je da bude koncentracija svih 40 minuta za ovakvu utakmicu i ovakvu atmosferu. Ti važni poeni Pejdža i Jaramaza su odlučili utakmicu".

Potom se okrenuo ka onome što dolazi.

"Nemamo lak posao, ali nećemo kalkulisati. Znamo da nas čeka težak posao i protiv Mornara kodkuće i protiv FMP-a i Cedevita Olimpije. Partizanu želimo sve najbolje, mi smo što se tiče košarke uživali večeras u Beogradu", dodao je trener Budućnosti.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC