• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ponosni kapiten Veličković: Momci su pokazali mnogo velike stvari

Autori Mirjana Šegan Autori Pavle Knežević

Pun hvale je bio Novica Veličković za svoje saigrače

 KK-Partizan-Novica-Velickovic-momci-pokazali-mnogo-velike-stvari-Kup-Radivoja-Koraca Izvor: MN PRESS

Najiskusniji igrač, kapiten i zaštitni znak Partizana, Novica Veličković ponovo je istakao glavne snage svog tima – energiju i karakter.

Upravo te dvije stvari su donijele crno-bijelima prvo produžetak, a onda i treći uzastopni trofej Kupa Radivoja Koraća, u nezaboravnoj završnici epskog finala protiv Crvene zvezde.

Možda će vas zanimati

"Timska pobjeda. Nismo pali u finišu. Mislim da je to kvalitet ovog tima. Od prve utakmice sve zavisi od naše energije. Igrali smo sa velikom energijom, možemo da ne ubacimo šuteve, ali ako nemamo energiju kakvu treba, onda…", govorio je Veličković poslije finala.

Zvezda je 17 sekundi prije kraja vodila šest razlike, a Partizan je došao do izjednačenja sekund prije kraja i izborio produžetak, u kome je na kraju slavio sa pola koša razlike.

"Momci su pokazali neke mnogo velike stvari. Birča je iskrenuo zglob, Kori imao problema sa stomakom...Mislim da su momci pokazali ono što pričam cijele sezone, a to je da su spremni da žrtvuju sve za ekipu i za svog saigrača. Nadam se da će ekipa nastaviti da raste, jer mi nismo ni svjesni koliko možemo. Kup je nagrada za trud koji je uložen", rekao je kapiten.

Cijeli tim je odigrao odlično, ali Ognjen Jaramaz mora da ponese titulu heroja utakmice.

"Jare je jedan vaspitan momak, veliki radnik i sigurno da ima mnogo talenta, kao i svi naši mladi igrači. Ne bih nikoga od njih izdvajao, ali danas je on ubacio neke važne šuteve. Rade je ubacio dvije trojke kada smo stali...Samo pohvale za Jareta, pokazao je da ima karakter, da se ne boji, da će uzeti tu loptu kad treba. Pričam sa njim dosta. Nije lako igrati za Partizan. Ali, kažem, ovi ljudi iza nas (navijači), napuniti Arenu, mi smo na svakoj utakmici u kupu imali punu halu", rekao je Veličković, a onda otišao da slavi sa navijačima.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC