• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skariolo na slatkim mukama: Srce kaže da Špancima, ali...

Autor Mirjana Šegan

Selektor košarkaške reprezentacije Španije dobio je primamljivu ponudu tamošenjeg saveza o nastavku saradnje, ali je veliko pitanje da li će je prihvatiti ovog puta

 erdjo-Skariolo-razmislja-o-produzetku-ugovora-sa-reprezentacijom-Spanije-do-2024 Izvor: MN PRESS

Iako sportska takmičenja stoje zbog pandemije korona virusa, i sa sigurnošću niko ne može da potvrdi kada će ponovo oživeti tereni, u košarkaškom savezu Španije razmišljaju unapred.

Oni su selektoru košarkaške reprezenatcije Španije Serđu Skariolu poslali ponudu o produžetku saradnje, ali ne na kratko, već do 2024. godine.

Možda će vas zanimati

Iskusni italijanski stručnjak sa uspehom je vodio "crvenu furiju" prethodne decenije u dva navrata, ali je veliko pitanje, uprkos odličnoj saradnji, da li će nastaviti istim putem.


Kaže da i dalje ima želju da vodi Špance, ali je pitanje da li je spreman na novu žrtvu.

"Postoji mnogo razloga zbog kojih sam spreman da prihvatim produženje ugovora, a i moje srce kaže da. Imam sjajne ljude oko sebe, kvalitetne momke na terenu, ali i pored njega. Da sve od mene zavisi, odmah bih prihvatio nastavak saradnje, ali mnogo trpi moja porodica, koja se mnogo žrtvovala prethodnih godina", naveo je 59-godišnji stručnjak, koji je pomoćni trener NBA ligaša Toronta.

Skariolo je tako ostao nedorečen i dao sebi vremena da dodatno razmisli u vreme kada nema sporta da li je spreman da prihvati novi mandat na klupi španske reprezentacije do kraja Olimpijskih igara u Parizu, 2024. godine.

Skariolo je sa košarkašima Španije osvojio pregršt medalja - tri zlata na Eurobasketu, uz bronzu, srebrno i bronzano odličje na Olimpijskim igrama, dok je poslednji u nizu uspeha bilo osvajanje titule prvaka sveta na Mundobasketu prošle godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC