• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bobi birao najbolju petorku Srbije: Može Jokić i na četvorku ha-ha!

Autor Milutin Vujičić

Harizmatični centar Dalasa ogradio se da je to samo njegovo mišljenje dok je sastavljao najbolju petorku košarkaške reprezentacije Srbije.

 Najbolja-petorka-Srbije-Boban-Marjanovic-izabrao-Nikolu-Jokica-na-cetvorku Izvor: Guliver, Zhong Zhi/Getty Images AsiaPac

Twitter profil FIBA Eurobasketa ovih dana pokušava da oraspoloži košarkaške navijače stavljajući pred njih zanimljive izazove poput onih koji se često spominju u svakodnevnim razgovorima.

Tako su ovoga puta od ljubitelja košarke iz Srbije tražili da sastave najbolju petorku naše reprezentacije u poslednje dve decenije (od 2000. do 2020. godine), a na raspolaganje su stavili tek 16 košarkaša, učinivši ovo vrlo teškim zadatkom.

Možda će vas zanimati

Među ponuđenima su zaista velika košarkaška imena: Nemanja Bjelica, Dejan Bodiroga, Bogdan Bogdanović, Vlade Divac, Marko Jarić, Nenad Krstić, Milan Mačvan, Boban Marjanović, Saša Obradović, Miroslav Raduljica, Igor Rakočević, Željko Rebrača, Predrag Stojaković, Miloš Teodosić, Dejan Tomašević i Novica Veličković.

U cilju popularizacije "čelendža" uključio se i jedan igrač sa popisa - Boban Marjanović.

Harizmatični centar Dalasa rekao da je to "samo njegovo mišljenje", da razume da se neki neće složiti sa njim, a svestan je i da je nekoga možda izostavio...

Odabrao je da u najboljoj "petorci" Srbije u poslednjih 20 godina budu Miloš Teodosić, Dejan Bodiroga, Predrag Danilović, Vlade Divac i Nikola Jokić, s tim da je centru Denvera namenio poziciju "četvorke" na šta se i sam nasmejao u snimljenom video-klipu.

Verovatno je aludirao na to da Jokić ne može da igra na poziciji "četvorke", kako tvrde mnogi košarkaški navijači, iako je većinu prethodnog Mundobasketa odigrao baš na mestu krilnog centra.

Da čujemo i vas, ko je u najboljoj petorci?

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC