• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako je Nedović potpisao za PAO: Legende me oduševile! Zaboraviću 2 godine

Autor Mladen Šolak

"Bila je ovo laka odluka", rekao je srpski košarkaš koji je od danas zvanično član Panate.

 Nemanja-Nedovic-presao-u-Panatinaikos-Dijamantidis-i-Alvertis-pregovori-ugovor Izvor: Twitter/paobcgr

Srpski treneri i košarkaši pisali su istoriju Panatinaikosa, a poslije četiri sezone, od jeseni će zeleni dres ponovo obući srpski košarkaš.

Nemanja Nedović (29 godina, 192 centimetra) zvanično je postao igrač Panate, što je atinski velikan u ponedeljak potvrdio na svom sajtu.

Možda će vas zanimati

Poslije rastanka sa Armanijem, osvajač olimpijske i svjetske medalje sa reprezentacijom Srbije stavio je potpis na ugovor sa šestostrukim šampionom Evrope.

U razgovoru za klupski sajt, Nedović je otkrio da su ga ubijedile klupske legende koje su sada generalni menadžeri tima - Dimitris Dijamantidis i Fragiskos Alvertis.

"Sve se dogodilo veoma brzo. Jednog dana mi je stigla ponuda, a sljedećeg su me pozvali gospodin Dijamantidis, zatim Alvertis, Papas i (trener) Vovoras. Njih četvorica su pričali sa mnom o projektu i analizirali svoj plan. Pokazali su mi da me veoma žele i da sam im važan za projekat. Poslije svega toga, odluka je bila laka. Jedva čekam da zaigram za Panatinaikos", rekao je Nedović.

Poslije dve godine u Armaniju, eksplozivni srpski "kombo" bek ostaće u Evroligi i to u dresu jednog od kontinentalnih "teškaša".

"Alvertis i Dijamantidis su legende evropske košarke. Prijatno me je iznenadilo kada su me pozvali. Znali su sve o meni. Bili su iskreni i otvoreni. Rekli su mi do detalja sve o ambicijama i učinili su da shvatim da je Panatinaikos idealno mkesto da nastavim karijeru", dodao je Nedović.

Iza njega su dvije teške godine u Armaniju, prožete povredama.

"Osjećam se sjajno. Trenirao sam svakodnevno od aprila. Ako bih počeo da pričam o svemu šta se dogodilo u posljednje dvije godine, mogao bih da govorim cijeli dan. Hoću da zaboravim šta je bilo i da gledam naprijed. Jedino što me sada interesuje je moj tim, Panatinaikos".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC