• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić i Marej rekli - nije kraj: Denver prosuo 20 razlike, nervirao navijače, pa "zveknuo" Lejkerse!

Autor mondo.rs

Spektakularna utakmica i pobeda Denvera uz mnogo izgubljenih živaca navijača.

 Jokić i Marej rekli - nije kraj: Denver prosuo 20 razlike, nervirao navijače, pa "zveknuo" Lejkerse! Izvor: Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Nikola Jokić je načeo, a Džamal Marej "dokrajčio" Lejkerse!

Denver je uspeo da ostane u seriji dobivši treću utakmicu finala Zapada, rezultat je sada smanjen na 2:1, a još jednom su pokazali izabranici trenera Majkla Malouna da ne odustaju čak i kada ih svi otpišu. Borili su se kao lavovi i na kraju su ostvarili pobedu koja može sve da promeni...

DENVER - L.A. LEJKERS 114:106 (1:2 u seriji)

Možda će vas zanimati

Videlo se odmah da su igrači Denvera odmah zaboravili na trojku u poslednjoj sekundi kojom je Entoni Dejvis rešio prethodnu utakmicu, što je dokaz da Majkl Maloun dobro radi sa njima.

Jokić je fantastično krenuo u utakmicu, postigao 15 poena za prvo poluvreme, dok je bio malo "tiši" u drugom i utakmicu je završio sa 22 poena, 10 skokova i pet asistencija, ali kada njega nije išlo - tada bi blistali drugi igrači.

Sjajna partija.
Izvor: Youtube/ Z. Highlights

Džerami Grant odigrao je najbolji meč u plej-ofu i postigao 26 poena, dok je na kraju meč-viner ipak bio Džamal Marej sa 28 poena, osam skokova i 12 asistencija.

Upravo je Kanađanin "dodao gas" na kraju kada je Denver počeo da prosipa ogromnu prednost. Vodili su 20 poena razlike početkom poslednje deonice kada su Lejkersi počeli da prave seriju, ali je Marej proradio u pravom trenutku i trojkama odbio njihov nalet.

Džejms je upisao tripl-dabl sa 30 poena, 10 skokova i 11 asistencija, dok je Entoni Dejvis imao 27 poena. Treći strelac Kaldvel-Poup bio je daleko, postigao je 12 poena...

Denver je tako još jednom pokazao da je najopasniji kada gubi, već dva puta u ovom plej-ofu su se vraćali posle 1:3, ali se navijači nadaju da ovoga puta neće doći na rub poraza, nego da će u narednoj utakmici uspeti da izjednače rezultat u seriji.

Naredni duel igra se u noći između četvrtka i petka od 3.00.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC