• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak objavio raspored, Federer se odmah javio: Svjetski broj jedan se vraća, ali ni Rodžer ne odustaje!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Gledaćemo Noleta, ali Švajcarac podsjeća da je i on tu

 Novak objavio raspored, Federer se odmah javio: Svjetski broj jedan se vraća, ali Rodžer ne odustaje Izvor: Profimedia/PATRICK HAMILTON

Objelodanjen je raspored najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića i sve nas je obradovalo to što će biti učesnik Mastersa u Majamiju.

Sa druge strane, legenda švajcarskog tenisa Rodžer Federer brže bolje se javio da podsjeti da se nakon godinu dana pauze vraća na tenisku scenu.

Možda će vas zanimati

 "FedEks" se oglasio na snimkom koji je podijelio sa pratiocima na društvenim mrežama i poručio da je uzbuđen zbog predstojećeg turnira u Dohi koji počinje upravo 8. marta kada Novak ruši Federerov rekord po broju nedjelja provedenih na vrhu ATP liste (311).

"I evo nas, pred polijetanje, za Dohu. Prošla je skoro godina od mog posljednjeg putovanja na neki turnir i mogu da vam kažem da sam jako uzbuđen", rekao je Rodžer pred turnir na kome je rekorder sa tri osvojene titule, pa se zatim zahvalio svima koji su mu pomogli da se oporavi.

"Hvala svima koji su omogućili da opet igram. Osjećam da sam na dobrom putu, dobro sam trenirao i zaista sam jako motivisan", rekao je legendarni teniser.

Rodžer neće biti konkurent Đokoviću u Majamiju jer je ranije odustao od tog turnira, od ponedjeljka će biti šesti na svijetu pošto ga je prestigao Stefanos Cicipas.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC