• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pijem 12 piva dnevno, uopšte ne treniram: "Kralj Cigana" ponovo šokira, ništa od borbe veka?!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iz suparničkog kampa najavljuju velike vesti, a on lenčari i opija se?

 tajson-fjuri-pijem-12-piva-dnevno-entoni-dzosua-boks-sampion-sveta-teskasi. Izvor: Printscreen/YouTube/Fight Hub TV

Dugo se čeka teškaška borba decenije, Tajson Fjuri i Entoni Džošua nikako da se dogovore, tačnije njihovi timovi, a sada je "Kralj Cigana" dao prilično zabrinjavajući intervju pred dugo očekivani meč.

Možda će vas zanimati

Fjuri uglavnom nije pričao o borbi, dok su njegov promoter Bob Arum, Džošuin agent Edi Hern i sam Džošua najavljivali veliko otkriće za ovaj mesec. Sada se oglasio i bolje da nije…

On je rekao da pije 12 pinti (5,6 litara) piva DNEVNO, da uopšte ne trenira, da borba nije ni blizu, kao i da se nikad neće ponovo boriti u Britaniji, čime je direktno negirao Hernove reči da će se revanš održati na prepunom Vembliju kada prođe korona.

"Šta god bilo ko da priča, meni je potpuno nevažno jer dok ne budem imao datum i vraški mnogo para u džepu – nema borbe. Da li ću se boriti sa Džošuom u sledećih 10 minuta? Ne. Da li mislim da će se borba na kraju desiti? Da, desiće se. Da li mislim da će se to desiti ubrzo? Ne. Sasvim sigurno neću sad da pritajim dah u iščekivanju", rekao je Fjuri za IFL.

Potom je pojasnio.

"Neću sad sva očekivanja da usmerim na jednu stvar, jer sam to ranije radio, a kad se borba ne desi, onda padnem u žestoku depresiju i osećam se da bih se ubio. Neću da kažem 'definitivno će biti borbe u junu ili julu'", rekao je on.

Fjuri nije boksovao od februara 2020, kada je u revanšu "demontirao" Dionteja Vajldera i potvrdio mnogima da je najbolji teškaš današnjice. Tada je tituli naslednog šampiona dodao i WBC pojas, najprestižniji u diviziji i jedini koji fali Džošui.

I dok "Ej Džej" najavljuje velike vesti uskoro, Fjuri kaže da je batalio trening potpuno.

"Prestao sam da treniram trenutno, na odmoru sam. Pijem osam, 10, 12 pinti piva dnevno trenutno. Ali ne jedem, tako da kalorije dobijam samo kroz alkohol. Trenirao sam i trenirao i trenirao, ali pošto nema napretka, trenutno sam čovek dokolice", rekao je Fjuri u svom stilu.

On je trebalo da se bori 5. decembra u Londonu u meču u kome je trebalo da bude konačno slavljenički dočekan, ali se posvađao sa svojim promoterima i emiterima oko plate i nivoa protivnika, tako da je borba otkazana, na zaprepašćenje svih.

Neporaženi as se nije borio duže od godinu dana, najavio je dve borbe za ovu godinu, ali je naglasio da se nikad više neće boriti u Britaniji.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC