• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bila je najlepša teniserka sveta i devojka Donalda Trampa: Godine joj ne mogu ništa, i dalje izgleda neverovatno! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Argentinka je i dalje prelepa, a proslavlja 51. rođendan.

 gabrijela-sabatini-teniserka-51-rodjendan-kako-sad-izgleda Izvor: Instagram/sabatinigaby/printscreen

Nekada jedna od najboljih, ali i najlepših teniserki sveta Gabrijela Sabatini, proslavlja svoj 51. rođendan. Iako je već ušla u šestu deceniju, Argentinka je i dalje veoma atraktivna, a njenom fizičkom izgledu mogle bi da pozavide i aktivne teniserke na WTA turu!

Možda će vas zanimati

Gabrijela, o čijem se privatnom životu ne zna mnogo, poslednjih godina privlači pažnju kad god se pojavi na teniskim turnirima, a fanovi koji se sećaju njenih teniskih uspeha jedva čekaju novu objavu na društvenim mrežama.

Teniserka iz Argentine je tokom profesionalnog bavljenja bila mnogo više od lepog lica i atraktivnog izgleda. Grend slem šampionka sa US Opena 1990. godine, uz još dva finala na najvećim turnirima i bezbroj polufinalnih susreta stigla je čak i do treće pozicije na WTA listi.

Dva puta je osvajala Završni masters sezone, a grend slem titulu ima i u dubl konkurenciji, pošto je zajedno sa Štefi Graf bila najbolja na Vimbldonu 1988. godine.

Već godinama čuva svoj privatni život i tek retki detalji stižu u javnost. Nekada to nije bilo tako, pošto je Gabrijela na početku karijere imala kratku i burnu vezu sa Donaldom Trampom. Bivši predsednik SAD uspeo je da smuva argentinsku teniserku, ali njihova romansa nije potrajala.

Kontroverzni biznismen je bio u braku sa Ivanom Zelničkovom kada je dovođen u vezu sa Gabrijelom Sabatini, ali se nakon nekoliko meseci vratio supruzi. Mnogobrojni problemi u braku rezultirali su razvodom nekoliko godina kasnije, ali za to nije bila kriva Sabatini.

Kasnije se Gabrijela dovodila u vezu sa još nekim javnim ličnostima, posebno sportistima, ali već dve decenije nema mnogo informacija o njenom ljubavnom životu.

Gabrijela Sabatini je tetka Orijane Sabatini, argentinske pevačice i devojka Paula Dibale, fudbalera koji poslednjih nekoliko sezona nosi dres Juventusa.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC