• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cicipas poslao poruku Novaku - to me izluđuje! Grka boli Rolan Garos, prijeti - znam da mogu bolje, hoću drugi rezultat!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Stefanos Cicipas ne može da preboli poraze od Novaka Đokovića.

 stefanos-cicipas-novak-djokovic-izjava Izvor: Profimedia

Stefanos Cicipas poslije debakla na Vimbldonu, sprema se za turnir u Hamburgu, ali mislima je i dalje u Parizu.

Grčki teniser pred početak turnira 500 serije u Hamburgu prisjetio se bolnog poraza u finalu Rolan Garosa od Novaka Đokovića.

Možda će vas zanimati

"Pokušavam da naučim što više iz tog finala na Rolan Garosu. Mislim da će mi dati snagu za budućnost, jer sam lud. Naravno, sve to me izluđuje. Želim nešto drugačije", objasnio je Cicipas.

Đoković je Grka pobijedio šest puta od ukupno osam odigranih međusobnih mečeva. Srpski as dobio je posljednjih pet, a Stefanos želi da prekine taj niz.

"Hoću drugačiji rezultat u sljedećem meču, znam da mogu bolji da budem. Zato i izlazim na teren... Da se osjećam prijatno, sa prosjekom ne bih ni radio to što radim. Uvijek tražim viši nivo", rekao je teniser koji je od početka sezone osvojio dva trofeja i igrao same završnice ostalih pa je tako bio do skoro prvi na ATP trci.

Iako je nanizao sjajne rezultate i igra na vrhunskom nivou i dalje mu je žao što je u Parizu bio blizu trofeja, a nije uspio da ga osvoji.

"Bilo je puno stavki u kojima sam zaostajao u odnosu na Novaka. Mislim da je to razlog zašto nisam mogao da izguram do kraja finale i nastupim onako kako želim. Razgovarao sam sa mojim timom kako bih pronašao rješenje i mogao da osvojim prvi grend slem u karijeri. Bio sam vrlo blizu, a na kraju je nastala frustracija, iako je nisam pokazivao. Nije lako kada se toliko približiš tituli", zaključio je Cicipas.

Četvrti teniser svijeta na Vimbldonu je ispao u prvom kolu, a u Hamburgu igra u dubl konkurenciji. Partner na turniru mu je brat Petros Cicipas.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC