• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šumaherov sin emotivno pričao o njemu: Sjeća se detinjstva, ali pati - sve bi dao za savjete o trkama!

Autor Dragan Šutvić

Mladi vozač Formule 1 gradi karijeri u takmičenju kojim je njegov otac dominirao, ali ne može da razmijeni iskustva sa njim.

 šumaherov sin emotivno o ocu sve bi dao za savjete o trkama Izvor: Profimedia

Sve je bliže 15. septembar i premijera dokumentarca o Mihaelu Šumaheru, legendarnom vozaču Formule 1 koji je već skoro osam godina u veoma teškom stanju. On se i dalje oporavlja od teških povreda koje je krajem 2013. godine zadobio na skijanju, a u dokumentarcu će biti reči i o njegovom zdravstvenom stanju.

U ovom filmu govorili su njegovi saradnici, kolege i rivali iz trkačkih dana, ali i veći deo porodice Šumaher. Pored supruge Korine koja je najzaslužnija za to što je i dalje živ, pričao je i sin Mik (22), koji trenutno vozi u Formuli 1.

Možda će vas zanimati

Mladom vozaču koji ove sezone debituje u najbržem karavanu vozeći za ekipu Hasa nedostaje otac, od kog bi mogao mnogo da nauči i da dobije ključne savjete pred svaku trku.

''Mislim da bismo se tata i ja dobro razumjeli. Imali bismo mnogo tema za razgovor, govorili bismo o sportu'', rekao je mladi Mik Šumaher.

Ovako mu ostaje da se prisjeća srećnih trenutaka koje je u detinjstvu provodio sa roditeljima i sestrom.

''Dao bih sve da mogu da porazgovaram sa ocem i podijelim vozačka iskustva. O tome najviše mislim, to bi bilo kul. Bilo je mnogo trenutaka nakon nesreće koje nisam mogao da proživim sa oba roditelja. To nije fer. Ali ima mnogo trenutaka kojih ćemo se zauvijek prisjećati. Kada razmišljam o prošlosti, vrte mi se slike nas četvoro kako se zabavljamo'', dodao je nasljednik legendarnog vozača.

Podsjećamo, prethodnih dana već su se pojavljivali dijelovi dokumentarca čiju premijeru čekamo.

Tako je Žan Tod pričao o odgovorima koje će Mihael dati na sva pitanja, a nešto ranije je i pohvalio brigu njegove žene Korine. Ipak, ima i kolega legendarnog vozača kojima nije jasno zašto porodica Šumaher i dalje održava u životu sedmostrukog šampiona!

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC