• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ovo nikad niste vidjeli" - potez tenisera zbunio sve: Prešao na polovinu rivala, nije prebacio mrežu, a osvojio poen!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Spektakularan poen je osvojio Španac.

 karenjo busta sjajan poen na australijan openu Izvor: Reddit/ozziekhoo/Printscreen

Zahuktava se polako situacija na Australijan openu. Stiglo se do trećeg dana, a Rafael Nadal je poslije svoje pobjede poručio Novaku Đokoviću da je on za obaveznu vakcinaciju na svim turnirima, dok je Viktorija Azarenka rekla da je čitav slučaj oko Srbina u Australiji bio "cirkus".

Jedan australijski političar je otkrio da je Novaku bilo smješteno sve u tom slučaju, ali osim mnogo o priča o Đokoviću, gledamo i dobar tenis u Melburnu. Tako je Pablo Karenjo Busta osvojio poen za anale!

Možda će vas zanimati

Čovjek koji je "profitirao" zbog Novakove diskvalifikacije na US openu 2020. i koji je prošle godine spriječio najboljeg igrača svijeta da osvoji bronzu na Olimpijskim igrama, odigrao je sjajan poen protiv Holanđanina Grikspura.

Bio je to jedan od presudnih momenata meča, sredinom trećeg seta, kada je Grikspur loše zahvatio jedan smeč poslije dobre defanzive Španca.

Lopta je tik prešla u polje Karenja Buste, ali je onda krenula da se vraća na polovinu Holanđanina. Ipak, Španac je stigao do lopte i praktično sa polovine rivala udario lopticu i osvojio brejk! Evo kako je izgledao poen zbog kojeg su se mnogi pitali da li je zaista dozvoljen:

Mnogi su se pitali o regularnosti, jer je Karenjo Busta prešao na polovinu terena koja pripada protivniku i nije uopšte prebacio mrežu.

Ali pravila to dozvoljavaju, pošto igrač nije dirao mrežu, a reketom na stranu rivala je dozvoljeno da pređe samo ako je i loptica u trenutku udarca na drugoj strani. Čak je i komentator u TV prenosu rekao da nikada nije vidio nešto ovako...

Inače, Karenjo Busta je na kraju slavio 3:2 u setovima.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC